Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 153 (5360)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sezonul estival

Promoţii atrăgătoare la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Iulius Mall Suceava, zilele cu temperaturi ridicate sunt combătute cu promoţii răcoritoare. Pasionaţii de shopping au posibilitatea de a-şi îmbogăţi garderobele cu articole mult râvnite, acum la preţuri cu până la 70% mai mici.

Magazinele din îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber au dat startul campaniei de promoţii din sezonul estival.

Sucevenii şi nu numai se pot pregăti pentru concediu la o sesiune prelungită de shopping. Piese vestimentare în tendinţe, cu preţuri mai mici cu până la 70%, se găsesc la magazinele Bigotti şi Kenvelo, iar Sofiaman are promoţii de până la 60%. C&A, Nichi Cristina Nichita, Motivi, Dovani, Intersport, Next Level, Onix, Terranova şi The City sunt magazinele care au pregătit articole la modă în această vară, la jumătate din preţul iniţial. Oferte de vacanţă cu până la 40% mai avantajoase sunt la Steilmann şi Mondex, iar preţuri cu până la 30% mai mici sunt la Adidas, Be You şi Jolidon.

Promoţii irezistibile sunt şi la H&M, Motor, HV Street şi Junker. Şi magazinele de încălţăminte au tăiat din preţurile articolelor de sezon. Promoţii de până la 50% sunt la Coly, Salamander şi La Scarpa. Copiii au la fel de multe motive să îndrăgească periplul prin magazine. Evel Mod îi aşteaptă cu promoţii de până la 50%, Delia '07  cu până la 40%, al doilea produs cumpărat din magazinul Louise este la jumătate de preţ, iar ofertele Dinoland sunt cu 10% mai atractive. Cei care adoră cosmeticele nu trebuie să rateze promoţiile de până la 70% de la Sephora, de până la 50% la Flormar şi de până la 20% de la Elgon.

Clienţii îndrăgostiţi de bijuterii găsesc oferte speciale la Sabrini şi Atlantis Gold. Samsonite îi atrage pe sucevenii cu planuri de călătorie cu promoţii de până la 75%, Flanco le propune ultimele noutăţi electronice şi electrocasnice cu preţuri înjumătăţite, iar cei care vor să îşi înfrumuseţeze casa pot beneficia de promoţiile de până la 60% de la Valentini Bianco.

Şi clienţii care vor să îşi petreacă vacanţa distrându-se la Bowling Strikers vor avea parte de oferte de nerefuzat, cu reduceri de până la 35%. În plus, zilnic, până pe 28 iulie, primii 100 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor fi răsplătiţi cu premii răcoritoare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Promoţii atrăgătoare la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Promoţii atrăgătoare la Iulius Mall Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei