Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 153 (5360)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Neatenţie plătită scump

Doi tineri pe motocicletă, răniţi grav după ce s-au izbit într-o autoutilitară parcată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani, care conducea o motocicletă, şi o minoră în vârstă de 15 ani care se deplasa împreună cu acesta au fost implicaţi într-un grav accident după ce adolescentul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit într-o autoutilitară parcată la marginea drumului. Evenimentul rutier a avut loc miercuri, în jurul orei 18.00, în comuna Moara, pe strada Ion Irimescu.

Gheorghiţă S., tânărul în vârstă de 19 ani, domiciliat în satul Păuneşti, din judeţul Vrancea, posesor de permis de conducere categoria B, conducea o motocicletă fără a avea cască de protecţie sau vestă reflectorizantă, la fel cum nu avea nici pasagera din spatele său, localnică din Moara. Într-un moment de neatenţie, pe fondul lipsei de experienţă în condus, tânărul a scăpat motocicleta de sub control şi s-a izbit în autoutilitara, care, precizează poliţia, era parcată regulamentar pe marginea drumului.

În urma impactului cei doi au suferit leziuni grave.

Tânărul va fi cercetat penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi conducere cu permis  necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.

Acest accident vine la puţin timp după un altul care s-a produs în condiţii aproape identice şi care a dus la decesul unui tânăr.

Sâmbăta trecută, pe 29 iunie, un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Vultureşti, Iulian Ş., fără permis de conducere, conducea un motoscuter pe raza municipiului Fălticeni, alături de el ca pasager fiind fratele său, în vârstă de 25 de ani. Conform anchetei poliţiei, pe strada Pleşeşti Gane din Fălticeni, conducătorul motoscuterului a intrat în coliziune cu o autoutilitară Ford Transit, care era parcată pe partea dreaptă a carosabilului.

În urma impactului, ambii tineri au fost proiectaţi pe carosabil, cel care conducea mopedul decedând, iar fratele său fiind transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava şi internat pe secţia de Neurochirurgie, cu multiple traumatisme, cele mai grave fiind craniene şi cerebrale.

Şi în acest caz, cei doi nu purtau căşti de protecţie.

Aşadar, două accidente trase parcă la indigo, cu consecinţe foarte grave, în care victimele au dat dovadă de inconştienţă, neavând nici măcar obligatoriile căşti de protecţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri pe motocicletă, răniţi grav după ce s-au izbit într-o autoutilitară parcată.
 Vizualizări articol: 1657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Doi tineri pe motocicletă, răniţi grav după ce s-au izbit într-o autoutilitară parcată3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei