Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 153 (5360)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătrână înşelată prin metoda rudei care a avut un accident

Vineri, 5 Iulie 2013 (13:23:58)

O bătrână de 75 de ani, din municipiul Fălticeni, a fost înşelată prin metoda rudei care a avut un accident, fiind prejudiciată de suma de 9.600 de lei. Femeia, Ileana B., a fost sunată miercuri de către un individ care, sub pretextul că este poliţist în Bucureşti, i-a relatat că fiul acesteia a avut un accident la o trecere de pietoni. După spusele necunoscutului, din evenimentul rutier ar fi rezultat vătămarea unui pieton. Mai departe femeia a aflat că ar trebui să trimită suma de 4.300 de lei pentru ca fiul să scape basma curată.

Imediat după încheierea convorbirii, bătrâna a fost apelată din nou, de către un alt individ care s-a recomandat a fi procuror. Acesta i-a cerut femeii suma de 5.300 de lei, pentru a-l apăra pe fiul „vinovat de accident”.

Fără a verifica veridicitatea celor spuse de interlocutori femeia s-a deplasat la mai multe unităţi bancare de unde a trimis banii solicitaţi în mai multe tranşe.

După finalizarea operaţiunilor bancare, bătrâna şi-a sunat fiul de la care a aflat că nu a fost implicat în nici un accident.

Poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

În luna februarie, poliţiştii au reuşit identificarea autorilor înşelăciunilor comise asupra mai multor suceveni prin metodă rudei care a avut un accident, în persoana unor deţinuţi din Penitenciarul Galaţi. Aceştia, cu ajutorul unor complici din afara unității de detenție, au reușit să facă mai multe victime în perioada decembrie 2012 –ianuarie 2013, păcălind mai mulţi suceveni cu peste 100.000 de lei.

Ultima victimă a escrocilor a fost o femeie de 69 de ani din municipiul Suceava, care a fost prejudiciată pe date de 27 mai, prin aceeaşi metodă, de suma de 3.000 de lei.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână înşelată prin metoda rudei care a avut un accident.
 Vizualizări articol: 1496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrână înşelată prin metoda rudei care a avut un accident0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 5 iul 2013, 11:42:49
„DUPĂ finalizarea operaţiunilor bancare, bătrâna ȘI-A SUNAT FIUL de la care a aflat că nu a fost implicat în nici un accident.”

Cât de decrepit, de sclerozat, de țăcănit, de tâmpit să fii ca să ai numărul de telefon al fiului, să trimiți două căciuli de bani pe apa sâmbetei, DUPĂ care să-ntrebi feciorul care-i meciul?

Oamenii de teapa aceasta, ÎȘI MERITĂ SOARTA!
2.   E plin falticeniul de astfel de "genii" trimis de
( 5 iul 2013, 14:44:13
Din pacate municipiul Falticeniul a ajuns dintrr-un izvor de nesecat de mari personalitati ale Romaniei,un oras al pensionarilor, multi din ei sclerozati ca batrina in cauza.Suparator e faptul ca astfel de decrepiti sunt votanti USL, din cauza la niste imbecili congenitali ne-am trezit ca orasul care l-a dat pe marele BIRLIC , a ajuns sa fie condus de clanul '"sportivilor".Primaria ,consiliul local directori de licee renumite au ajuns sa fie conduse de niste indivizi mai saraci cu duhul care si-au cumparat cate o diploma de profesor de sport. Asa votanti asa alesi

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei