Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 138 (5345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Competiţie

Pompierii de la Suceava şi Cârlibaba, câştigătorii etapelor judeţene ale concursurilor profesionale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cârlibaba şi pompierii profesionişti de la Detaşamentul Suceava şi-au adjudecat etapele judeţene ale concursurilor serviciilor voluntare, respectiv serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă.

Vineri, 14 iunie, pe stadionul Colegiului Militar Liceal „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc a avut loc concursul serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă - faza judeţeană. Au participat echipaje de la cinci detaşamente de pompieri din judeţ.

La individual, proba „Scara de fereastră” a fost adjudecată de plutonierul Radu Iulian Cârnu, de la Detaşamentul Vatra Dornei, urmat de plutonierii Radu Bolohan şi Sergiu Avasiloaie, ambii de la Detaşamentul Suceava, în timp ce la „Pista cu obstacole” cel mai bun a fost plutonierul Radu Bolohan (Detaşamentul Suceava), urmat de Sergiu Avasiloaie şi Radu Iulian Cârnu. 

La proba „Ştafetă 4x100 m”, pe locul I s-au clasat pompierii de la Suceava, urmaţi de colegii lor din Vatra Dornei şi Rădăuţi.

Proba care a constat în „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă” a fost adjudecată de echipa din Rădăuţi, celelalte locuri de pe podium revenind detaşamentelor din Vatra Dornei şi Fălticeni.

Cel mai important clasament, la general, pe echipe, este următorul: Locul I - Detaşamentul Suceava, locul II - Detaşamentul Vatra Dornei, locul III Detaşamentul - Rădăuţi.

Două zile mai târziu, duminică, 16 iunie, pe stadionul din Arbore s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă. Au avut loc trei probe („Pista cu obstacole”, „Ştafetă 4x100 m” şi „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”), iar cei mai buni s-au dovedit pompierii voluntari din Cârlibaba, urmaţi de cei din Arbore şi Frumosu.

Ambele echipe clasate pe locurile I s-au calificat la fazele interjudeţene ale concursurilor profesionale, de unde pot ajunge în finala naţională.

Trebuie spus că ultimele două finale naţionale ale concursului pentru serviciile voluntare au fost adjudecate de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Brodina. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pompierii de la Suceava şi Cârlibaba, câştigătorii etapelor judeţene ale concursurilor profesionale.
 Vizualizări articol: 2090 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pompierii de la Suceava şi Cârlibaba, câştigătorii etapelor judeţene ale concursurilor profesionale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei