Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 138 (5345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pe Hipodromul Rădăuţi

Peste 100 de cai de rasă din toată ţara vor concura la Cupa Bucovina 2013

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timp de trei zile, în perioada 27-29 iunie, pe hipodromul Hergheliei Rădăuţi vor răsuna copitele cailor de rasă veniţi din toată ţara să îşi demonstreze calităţile prin sărituri la obstacole, într-un concurs devenit tradiţie - Cupa Bucovinei Romsilva.

La competiţia din acest an, ajunsă la cea de-a XIV –a ediţie, și-au anunțat deja prezența importante cluburi hipice din țară, cu peste 80 de cai de rasă, la care se adaugă frumoasele exemplare de la Herghelia Rădăuți, astfel încât spectatorii vor putea admira evoluția în teren a peste 100 dintre cei mai buni cai de sărituri din țară.

Printre cluburile hipice și hergheliile care şi-au anunţat prezenţa la Cupa Bucovinei Romsilva, cu unii dintre cei mai valoroşi cai de rasă din România, se numără cele din Piatra Neamț, Bacău, Cluj, București (Felix Țopescu, Steaua București), CSM Sibiu, Rarăul Bacău, Forest Ecvestru Sucevița și multe altele.

„Numărul tot mai mare de participanți la Cupa Bucovinei Romsilva dovedește că acest eveniment a devenit unul din cele mai apreciate concursuri hipice din ţară, fiind înscrisă din 2008 şi în calendarul competiţional al Federaţiei Române Ecvestre”, a declarat șeful Biroului Cai de rasă din cadrul Direcţiei Silvice Suceava, Cristian Tomniuc.

Valoarea premiilor puse în joc este de 25.000 de lei, sumă asigurată integral de către Direcția Silvică Suceava, după cum a declarat șeful instituției, Sorin Ciobanu, care vrea ca tradiția concursurilor hipice de la Rădăuți să nu dispară, în ciuda greutăților financiare resimțite la toate nivelurile, ca urmare a crizei economico-financiare.

În cele trei zile de concurs, participanții vor avea de trecut un număr de 15 probe, care mai de care mai spectaculoase și cu un grad mai ridicat de dificultate, spre încântarea spectatorilor, așteptați în număr cât mai mare la hipodromul de la Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 100 de cai de rasă din toată ţara vor concura la Cupa Bucovina 2013.
 Vizualizări articol: 1965 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Peste 100 de cai de rasă din toată ţara vor concura la Cupa Bucovina 20135.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei