Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 138 (5345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Minte bolnavă

Bătrână de 74 de ani, omorâtă cu ciocanul de un tânăr de 19 ani, dintr-un motiv şocant

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bătrână din municipiul Fălticenia avut parte de o moarte cumplită, după ce a fost lovită de mai multe ori cu ciocanul în cap de către un tânăr de 19 ani, dintr-un motiv uluitor: victima, Maria Sandu, în vârstă de 74 de ani, i-a cerut tânărului să dea muzica mai încet.

Toată această poveste de groază s-a petrecut în urmă cu aproximativ o săptămână, însă cadavrul victimei a fost găsit duminică seară.

 

Victima a fost desfigurată

Victima şi agresorul, Emanuel Drîngu, locuiau sub acelaşi acoperiş, în camere diferite, într-o casă socială din Fălticeni.

Tânărul se eliberase de câteva săptămâni din penitenciar, unde executase o pedeapsă pentru furt, printre victimele sale fiind şi Maria Sandu.

În noaptea de 10 spre11iunie a.c., Emanuel Drîngu a chemat mai mulţi amici la el, cu care a consumat băuturi alcoolice, ascultând muzică la un volum ridicat.

La un moment dat, Maria Sandu a venit să-i atragă atenţia vecinului său să dea muzica mai încet, însă acesta repezit-o, spunându-i să-şi vadă de treabă.

Pe la o bucată de noapte, tânărul s-a decis să se răzbune şi, cu mintea îmbibată de alcool, a intrat în camera bătrânei. Înarmat cu un ciocan, susţin anchetatorii, Emanuel Drîngu a atacat-o pe bătrână şi a început să o lovească cu sălbăticie cu ciocanul în cap şi în zona feţei, lăsând-o fără suflare într-o baltă de sânge.

La necropsie, medicii legişti au stabilit că Maria Sandu a avut parte de o moarte violentă, cauzată de insuficienţa cardio-respiratorie acută consecutivă hemoragiei intracraniene produsă printr-un traumatism cranio-cerebral cu fracturi cranio-faciale multiple, unele cu înfundare.

 

Cum a fost descoperit cadavrul bătrânei

Trupul neînsuflețit al bătrânei a fost găsit duminică seară, în jurul orei 20.00. Era acoperit de haine şi în stare avansată de putrefacţie.

Un tovarăş de pahar venit în vizită la Emanuel Drîngu, care în tot acest timp a locuit în aceeaşi casă, a simţit un miros urât venind dintre camera bătrânei şi când l-a întrebat pe tânărul de 19 ani, acesta i-a spus că a omorât-o pe bătrână.

Respectivul martor, arată anchetatorii, a anunţat ulterior poliţia, în scurt timp zona fiind împânzită de criminalişti, cercetările fiind preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Emanuel Drîngu a fost reţinut în noaptea de duminică spre luni, iar luni după-amiază a fost dus cu cătuşe la mâini în faţa judecătorilor Tribunalului Suceava, care au admis propunerea procurorilor de a-l trimite după gratii, în stare de arest preventiv, pe tânărul de 19 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână de 74 de ani, omorâtă cu ciocanul de un tânăr de 19 ani, dintr-un motiv şocant.
 Vizualizări articol: 5269 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 8 voturi
Bătrână de 74 de ani, omorâtă cu ciocanul de un tânăr de 19 ani, dintr-un motiv şocant4.358

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Justitie trimis de
(18 iun 2013, 20:53:36
Emanuel iese din puscarie dupa 3 ani pentru buna purtare!
1.1  RE: Justitie trimis de
(18 iun 2013, 21:14:12
Te contrazic...nu iese după trei ani, pentru că nici măcar n-o să intre.
1.2  RE: Justitie trimis de
(19 iun 2013, 01:55:03
cred ca ii placea la bulau .....probabil avea placeri ascunse acolo
2.   Eii trimis de
(18 iun 2013, 22:58:35
lasati vrajala ca nu mai iese din puscarie avem si judecatori profesonisti nu numai corupti problema e la politie astia trebuie educati si lasatti sa-si faca datoria politicu la o parte

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei