Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 137 (5344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cădere liberă

După o noapte de chef, a căzut de la etajul patru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

După o noapte în care a petrecut cu prietenii, un tânăr din municipiul Rădăuţi a căzut din balconul unui apartament situat la etajul patru al unui bloc din cartierul Mihai Viteazul.

Deşi a căzut de la o înălţime considerabilă, tânărul a avut zile, chiar dacă a suferit mai multe leziuni.

 

S-a dezechilibrat şi căzut de la balcon, printr-o porţiune în care lipsea sticla

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 05.00, Poliţia municipiului Rădăuţi a primit un apel prin care era anunţată că un tânăr se afla în stare gravă, pe iarba din spatele unui bloc, după ce, cel mai probabil, căzuse de la balconul unui apartament. Un echipaj de poliţie a sosit imediat la faţa locului, victima accidentului, Mihai Andrei C., în vârstă de 19 ani, fiind transportată de o ambulanţă la spitalul rădăuţean.

După ce i s-a acordat primul ajutor şi a fost diagnosticat cu „multiple fracturi toracice”, s-a decis transferul acestuia la Urgenţele Spitalului Judeţean Suceava.

Din primele cercetări efectuate de lucrătorii de poliţie a rezultat că pe parcursul zilei de vineri, cât şi în noaptea ce a urmat, C. M. a sărbătorit cu un grup de prieteni ziua de naştere a unuia dintre ei, prin mai multe localuri din Rădăuţi. La o bucată din noapte, gaşca „s-a spart”, o parte dintre băieţi au plecat spre casele lor, însă Mihai Andrei C., împreună cu doi prieteni, a ajuns într-un apartament de pe strada Mihai Viteazul, unde au continuat să chefuiască.

Trebuie menţionat că apartamentul aparţine unei persoane care locuieşte în străinătate de mai bine de zece ani. Se presupune că spre dimineaţă, puţin înainte de ora 05.00, C. M. a ieşit pe balconul apartamentului şi, pe fondul stării de oboseală şi de euforie pricinuite de cheful prelungit, s-a dezechilibrat şi a căzut de la balcon, printr-o porţiune în care lipsea sticla.

Căderea tânărului de la nivelul patru a fost atenuată de sârmele pentru uscat rufele de la balcoanele situate la etajele inferioare.

 

De câţiva ani se întâmplă tot felul de „minuni” acolo

Apartamentul în cauză a stârnit în mai multe rânduri nemulţumirile vecinilor de pe scara de bloc. „Am aflat ce s-a întâmplat sâmbătă dimineaţă, însă vă rog să mă credeţi că nu m-a mai surprins. De câţiva ani se întâmplă tot felul de <minuni> acolo, am văzut în mai multe rânduri figuri dubioase şi ştiu că proprietarul apartamentului este plecat în străinătate de mai mulţi ani. Dacă îmi aduc aminte bine, cred că anul trecut au fost şi nişte scandaluri acolo, iar uneori vecinii de pe scară erau îngroziţi de volumul muzicii care se auzea de la etajul patru”, a spus o femeie care locuieşte în aceeaşi scară de bloc.

Lucrătorii de poliţie au demarat o serie de investigaţii pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a petrecut accidentul de sâmbătă dimineaţă.

Tânărul este acum internat la terapie intensivă, iar medicii au prognostic favorabil pentru evoluţia sa. ,,Pacientul este conştient, stabil hemodinamic. În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că avea ruptură de splină, pneumotorax stâng, motiv pentru care s-a intervenit chirurgical. Viaţa i-a fost pusă în pericol, dar a avut noroc”, a declarat Loredana Ştirbu, medic la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului După o noapte de chef, a căzut de la etajul patru.
 Vizualizări articol: 5227 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
După o noapte de chef, a căzut de la etajul patru5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cretinism trimis de
(17 iun 2013, 12:39:12
copilul asta teribilist este cunoscut ca mare consumator de etnobotanice, impreuna cu varul lui poreclit "gheata" care a si activat ca vanzator /dealer de etnobotanice in perioada 2008 - 2010, mai mult ca sigur era sub influenta "fumurilor"... ce sa-i faci, teribilismul e in floare...sper ca politia sa faca o ancheta, varul lui e in vizor de mult ani, informatiile oferite de mine pot fi probate oricand.
2.   Inapoiati trimis de
(17 iun 2013, 12:55:38
si ce daca consuma ba oaie? consuma pe banii tai, e sanatatea ta, de asta nu poti dormi tu noaptea? ce informatii loaza, ca niste tineri trag un fum? trage ti tu un glont in cap jegosule. ar trbui puse niste semene la intrare in toate scarile de bloc: interzis persoanele cu fata dubioasa! matusa...stai la bloc, daca vrei liniste du te la casa.
2.1  RE: Inapoiati trimis de
(17 iun 2013, 13:07:29
pe noi ne numiti inapoiati? sunteti o generatie de teribilisti si degenerati, viitori liabili psihici, va distrugeti sinapsele neuronale cu substante care au fost foarte putin studiate iar efectele adverse sunt catastrofale. sa va fie rusine ca va faultati de tineri, fara sa va ganditi ca va asteapta o viata inainte...continuati sa ne numiti inapoiati, in timp ce va fumati viata si va distrugeti sanatatea atat psihica cat si fizica!
2.2  RE: Inapoiati trimis de
(17 iun 2013, 13:12:58
*debili psihici
2.3  RE: Inapoiati trimis de
(17 iun 2013, 15:36:40
"consuma pe banii tai, e sanatatea ta, de asta nu poti dormi tu noaptea?"
Apai salvarea, interventia de la spital, gazul consumat de politie, toti oamenii care se agita acum in jurul drogatului, recuperarea, concediul medical, ajutorul de somaj, pensia de boala, si ce-o mai fi daca o fi... nu-s pe nostri bah?
2.4  RE: Inapoiati trimis de
(17 iun 2013, 16:05:56
Cred ca dumneavoastra si anume VITRIOL + WITTMAN v-ati simtit loviti de OMUL_CU_PAREREA in partile voastre slabe. Parerea mea este ca v-ar fi utile niste zile la racoare , deoarece caldura vi s-a urcat la .... nu pot spune creier deoarece aveti tarate in cap! Cum puteti voi retardatilor sa vorbiti pe tonul "consuma pe banii tai, e sanatatea ta, de asta nu poti dormi tu noaptea?" si ce daca consuma ba oaie? Apropo daca OMUL_CU_PAREREA e oaie , insemna ca voi sunteti vite incaltate si imbracate, si va intreb ati pascut impreuna? ANALFABETILOR ! La scoala nu mergeti. mai bine prin baruri si cazinouri ! Intreb ce face Politia ! De ce nu face razii prin baruri si celelalte localuri unde voi petreceti in timp ce parintii stiu ca odraslele lor sunt la scoala? Sau voi imbecililor nu stiti cum e muncesti?

3.   Pentru OMUL_CU_PAREREA trimis de
(17 iun 2013, 21:01:57
Cel care iti raspunde acum este tatal lui Andrei si te-as ruga sa nu mai aduci acuze in nestiinta de cauza. Eu acum am venit de la Suceava de la spital si pot sa-ti spun ca rezultatele in urma analizelor la sange si urina nu a reiesit ca ar fi consumat altceva decat alcool (era beat , este adevarat). Iar pentru H2SO4 pot sa-ti spun ca am 23 de ani de vechime in munca de cand platesc asigurari medicale si nu am fost nici o zi internat in spitale , asa ca eu cred ca pot sa-mi folosesc asigurarea pentru fiul meu si stai linistit ca nu din banii dati de tine i se asigura lui spitalizarea acum.
3.1  RE: Pentru OMUL_CU_PAREREA trimis de
(18 iun 2013, 05:16:06
domnule presupus tatal al lui Andrei....dumneata stii ca fiul tau frecventa cazinourile si micile intreprinderi care aveau "pacanele"...in mod frecvent? dumneata stii ca el era furnizat de catre varul lui cu etnobotanice in mod continuu? daca nu stiti, atunci o aflati de la mine, si o stiti din surse sigure...cat despre analixe...stati linistit, ca substantele astea noi, folosite pentru a stropi "ierburi legale" nu ies la analize decat ca un surplus de c.c.....nu va asteptati sa iasa un t.h.c sau te-miri-ce...doar un c.c ridicat, si probabil ca stiti la ce ma refer acum daca va uitatip este analizele presupusui dvs. fiu.

o zi buna.
4.   Omului cu parerea si celorlalti cu ...pareri trimis de
(18 iun 2013, 08:24:23
suntem un popor de tampiti ...cu pareri...idei geniale....bag seama ca esti prin UK sa muncesti , nu in Romania...deci nu ti convine nici domniei tale sistemul muncii,platii, asigurari medicale,,,din Romania..Automat ca nu domnia ta platesti spitalizarea tanarului cu pricina...nu acuza copilul nimanui , esti, poate vei fi si tu tata...noi ,parintii mergem de nevoie in strainatate sa muncim , sa le asiguram copiilor un viitor...asta e sistemul romanesc de care va e tare mila voua.... toate sistemele: educatie, medical, asigurari, politie...sunt organizate sa ne stoarca de bani fara servicii pe masura...platesti asigurari si cand mergi in spital vor spaga, spaga in scoli, spaga in politie...peste tot...ASTA II INVATAM si pe copiii nostrii...NU NOI , PARINTII....SOCIETATEA PE CARE TU O PLANGI ACUM....GAZUL POLITIEI? dar politia asta de ce a lasat 2 3 ani sa destructureze retelele de etnobotanice? Noi ii trimitem la liceu 8 ore pe zi...de unde sa stim ce se intampla acolo? lasi copiii sa se obisnuiasca cu etnobotanice, lasi droguri periculoase sa circule ptr a strange probe, adica s ati faci tu dosar si avansare...nu era mai cinstit sa anunti parintii din prima sa poata lua masuri?
omule cu parerea!!! da ti parerea cand te intreaba cineva sau atunci cand poti ajuta...nu pazi la colt si te bucura de raul cuiva...de ,, pacanelele cuiva " ,nu mai poti tu...
Cere i scuze tatalui...e tata si are un necaz...
5.   Comentariu trimis de
(18 iun 2013, 08:28:45
cam multe stii despre etnobotanice...nu? toti stiti, toti folositi, toti indemnati , toti o apa si un pamant...apoi parintii sunt de vina...
6.   Comentariu trimis de
(18 iun 2013, 13:43:05
Va place sa vorbiti despre lucruri care nu aveti habar ...intelegeti pe dos si trageti concluzii . va mai dati si inteligenti ..deschideti gura si demonstrati contrariul..eu nu vand nimic nimanui si nu alimentez pe nimeni ..nu mai furati curent ! OMUL CU PAREREA PROASTA !
7.   Nonsense trimis de
(21 iun 2013, 01:39:14
@omul cu parerea , 02071949 , h2so4 : duminica cand mergeti la biserica sa puneti o lumanare si pt nenea de a inventat google pt ca a adaugat si google translate sa nu va mai ungeti voi de romana pe la gura pe nethappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei