Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 137 (5344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

În parcarea Shopping City

Câteva dintre cele mai renumite mărci auto şi-au prezentat ofertele în cadrul unei expoziţii de maşini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Câteva dintre cele mai renumite mărci auto s-au aliniat la start pentru a participa la o expoziţie de maşini găzduită de parcarea Shopping City Suceava, în weekendul ce tocmai s-a încheiat. Sucevenii care au în vedere achiziţionarea unei maşini au avut prilejul de a admira şi testa, în premieră, mai multe modele noi ale unor importante mărci de pe piața auto - Dacia, Nissan, Toyota, Skoda, Renault. O parte dintre dealeri au fost prezenţi încă de vineri la eveniment, expunând unele dintre cele mai căutate maşini ale anului. Toţi iubitorii de automobile care au vizitat expoziţia din parcarea complexului comercial au beneficiat de numeroase discounturi faţă de preţurile de listă, pentru contractele încheiate pe durata evenimentului. Cu toate acestea, potenţialii cumpărători ademeniţi de oferte au fost „rara avis”, iar numărul curioşilor veniţi doar să admire automobilele a fost, de asemenea, mic.

Potrivit lui Răzvan Frăţeanu, director vânzări în cadrul Toyota, „la standul Toyota Suceava, sucevenii au putut vedea cele mai noi mărci şi, totodată, au avut şansa să le şi testeze. Pe parcursul evenimentului sunt oferte speciale, discounturi, reduceri la partea de service, şi aşteptăm sucevenii să profite de ele. Cât priveşte standul Toyota, atracţia e GT86”.

„Cea mai mare parte a publicului vine să admire maşinile, eventual să culeagă ceva informaţii. Însă din experienţa anilor trecuţi, pot spune că în următoarea perioadă vor fi suceveni care ne vor revizita în showroomuri şi vom semna câteva contracte, cu siguranţă”, a mai completat Frăţeanu. Acesta a oferit celor prezenţi o scurtă demonstraţie de drifting cu noul membru în familia Toyota, GT86, un autoturism de circa 34.000 de euro, scrâşnetul pneurilor pe asfalt adunând câţiva curioşi pasionaţi de vuietul motoarelor.

 

Maşini la preţuri începând cu 6.000 de euro

Preţurile maşinilor expuse ajung şi până la 100.000 de euro (pentru gamele de maşini de lux), astfel că puţini au fost sucevenii care au plecat de la târg la volanul maşinii mult visate. 

Cele mai ieftine autoturisme au preţul de aproximativ 6.000 de euro (pentru gama Dacia).

„Deocamdată au venit doar suceveni curioşi, dornici să admire noile modele din gamele Dacia, Renault şi Nissan. Preţurile sunt competitive, atractive, modelele sunt frumoase şi au o imagine bună pe piaţă. Comparativ cu anii anterior, e un declin în ceea ce priveşte adresabilitatea posibililor cumpărători”, a declarat şeful de vânzări pentru Renault şi Nissan.

La expoziţie a fost prezent şi brandul Skoda, care a adus la eveniment şi cel mai nou model al mărcii, respectiv Skoda Octavia 3.

Conform lui Cătălin Mihăilescu, consilier vânzări Skoda, „standul nostru se prezintă cu şase modele la această expoziţie. Au fost suceveni care au dorit să testeze câteva maşini, cei mai mulţi fiind interesaţi de programul Rabla. Sperăm să se revigoreze puţin piaţa auto, momentan traversăm cu toţii o situaţie ceva mai dificilă”.

Conform reprezentanţilor Shopping City Suceava, un eveniment asemănător, dar cu o amploare mai mare, respectiv Târgul Auto Bucovina, va avea loc în luna septembrie a acestui an. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câteva dintre cele mai renumite mărci auto şi-au prezentat ofertele în cadrul unei expoziţii de maşini.
 Vizualizări articol: 1734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Câteva dintre cele mai renumite mărci auto şi-au prezentat ofertele în cadrul unei expoziţii de maşini5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei