Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 130 (5337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reabilitare

A fost semnat contractul pentru modernizarea reţelelor de apă şi canalizare din Municipiul Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Joi, 6 iunie 2013, a fost semnat contractul de lucrări pentru „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Aglomerarea Fălticeni”, parte componentă a proiectului judeţean de extindere şi reabilitare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Suceava.

Contractul a fost semnat între S.C. ACET S.A. Suceava, operatorul regional de apă şi canalizare, în calitate de beneficiar, şi S.C. 3T Construct S.R.L. în calitate de antreprenor, la valoarea de 23.669.216,01 lei fără TVA. Din partea municipiului Fălticeni a participat primarul Gheorghe Cătălin Coman.

Investiţia este finanţată din fonduri europene nerambursabile de coeziune, prin Programul Operaţional Sectorial Mediu. Obiectul contractului este reabilitarea reţelei de distribuţie apă, a reţelei de colectare ape uzate, dar şi a capacităţilor de înmagazinare a apei potabile. Obiectivul acestor lucrări îl constituie asigurarea unor servicii de calitate privind furnizarea apei potabile şi colectarea apelor uzate canalizare pentru toţi locuitorii municipiului Fălticeni.

Primarul Cătălin Coman ne-a declarat că vor fi efectuate lucrări de reabilitarea a 10 km de reţea de apă, extinderea cu 16 km a reţelelor de apă potabilă, reabilitarea a trei rezervoare de stocare a apei potabile, reabilitarea a 1,8 km reţea de canalizare, extinderea cu 22,7 km a reţelelor de canalizare şi construirea a cinci staţii de pompare a apelor uzate.

“Termenul de finalizare a contractului este de 30 luni de la data de începere a lucrărilor, din care 18 luni perioada de execuţie, iar 12 luni perioada de notificare a defectelor. Lucrările vor începe în termen de 42 de zile de la semnarea contractului de lucrări. Primăria municipiului Fălticeni îşi reafirmă disponibilitatea de a sprijini constructorul pentru demararea lucrărilor în cel mai scurt timp”, a declarat primarul Cătălin Coman.

Tot de la primarul Cătălin Coman am aflat că luni, 10 iunie, reprezentanţi ai constructorului şi ai Primăriei municipiului Fălticeni vor efectua o vizită în teren pentru pregătirea ridicărilor topografice. Joi, 13 iunie, la sediul Primăriei Fălticeni va avea loc prima şedinţă din cadrul proiectului, ocazie cu care va fi discutată şi programarea etapelor de intervenţie pe străzile din municipiu.

“Prioritatea imediată o reprezintă intervenţiile pe strada Sucevei şi pe străzile adiacente acesteia, având în vedere faptul că Primăria Fălticeni are în derulare o licitaţie pentru reabilitarea asfaltică a străzii Sucevei.

La această dată, Fălticeniul este singura localitate din judeţul Suceava care are încheiate contractele pentru toate componentele de reabilitare a sistemelor de captare, alimentare cu apă, canalizare şi epurarea apelor uzate”, a precizat Cătălin Coman.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fost semnat contractul pentru modernizarea reţelelor de apă şi canalizare din Municipiul Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A fost semnat contractul pentru modernizarea reţelelor de apă şi canalizare din Municipiul Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FELICITARI....? trimis de
(10 iun 2013, 09:46:30
In principiu e un lucru bun.
Doar ca antreprenorul e o firma recent infiintata, 2 ani nu a lucrat nimic ( declaratiile de pe site-ul ministerului de finante), are sediul intr-un apartament de bloc si are aproape 6 angajati.
La un contract de peste 5 milioane de euro, e suficient.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei