Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 130 (5337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pagube

1.700 de locuinţe au rămas fără curent electric în urma furtunilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproximativ 1.700 de locuinţe din mai multe localităţi ale judeţului Suceava au rămas fără curent electric în urma furtunilor din ultimele zile. Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a precizat că în urma precipitaţiilor cu caracter torenţial a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică în şase sate din comuna Vultureşti şi parţial în municipiul Fălticeni şi oraşul Liteni. Sinescu a declarat că până în cursul zilei de ieri, toate problemele legate de alimentarea cu energie electrică au fost remediate de către echipajele E.ON. Tot în urma precipitaţiilor au fost inundate mai multe subsoluri de blocuri din Fălticeni şi a fost afectată o porţiune de drum forestier din comuna Marginea.

Prefectul a spus că pentru evacuarea apei din subsolurile blocurilor din Fălticeni au acţionat atât Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, cât şi cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava.

„În acest moment toate problemele care au fost cauzate de precipitaţiile cu caracter torenţial în judeţul nostru sunt rezolvate. Dată fiind situaţia operativă din judeţ, am solicitat primarilor să ia măsuri de identificare şi monitorizare a zonelor de pe căile de comunicaţii din localităţi unde pot apărea riscuri pentru participanţii la trafic. În cazul apariţiei unor situaţii de acest gen, vor fi contactate urgent secţiile de poliţie pentru a stabili de comun acord măsurile ce se impun pe linia semnalizării sectorului afectat, în vederea desfăşurării în condiţii de siguranţă a traficului”, a declarat Florin Sinescu.

El a adăugat că în situaţia în care vor exista situaţii de întrerupere temporară a circulaţiei pe anumite tronsoane de drumuri vor fi identificate de urgenţă variantele ocolitoare existente, pentru toate tipurile de mijloace de transport, astfel încât să nu rămână locuinţe izolate din punct de vedere al asigurării mijloacelor de subzistenţă a populaţiei şi intervenţiei în situaţii de urgenţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 1.700 de locuinţe au rămas fără curent electric în urma furtunilor.
 Vizualizări articol: 1517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
1.700 de locuinţe au rămas fără curent electric în urma furtunilor4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei