Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 128 (5335)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

,,Freamăt de speranță”

Concert caritabil la Gura Humorului, pentru micul poet imobilizat într-un scaun cu rotile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Gura Humorului, pe terasa pizzeriei La Bomba, situată în zona de agrement Ariniş, va avea loc vineri, pe 21 iunie, de la ora 21:00, un concert caritabil pentru micul poet din Câmpulung Moldovenesc, imobilizat într-un scaun cu rotile. Sebastian Remus Crăciun, elev în clasa a III-a la Şcoala Gimnazială Nr. 3 ,,Bogdan Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică. Elevul, care şi-a lansat recent primul volum de poezie, va fi prezent la evenimentul de la Gura Humorului, împreună cu familia.

Concertul „Freamăt de speranţă” va fi susţinut de Adrian Beznă, Marius Matache (Make), Vasile Mardare şi Ştefania Iacob. Gazda evenimentului şi „provocatorul” acţiunii caritabile va fi poetul Sorin Poclitaru, care a iscălit următoarele versuri: „Am un prieten năzdrăvan / Numit Crăciun Sebastian / Ce vrea prin munca lui de pici / Să ne arate că cei mici / Pot cu puterea lor s-adune / Pe cei cu inimile bune / Pe cei ce cred că se mai poate / Cu dragoste să le faci toate / Pe cei ce cred că poţi lupta / Frumos pentru a câștiga / Pe cei ce cred în Dumnezeu / Și că prin El, nimic nu-i greu / Pe cei ce simt la fel ca noi / Pe mine, el, sau ea sau voi / Pe cei ce cred în Moș Crăciun / Iubiți-l, e-un prieten bun!”

Sebastian are nevoie de cel puțin trei intervenții chirurgicale, care se vor face la Chișinău. Cei care vor să susţină cauza lui Sebi sunt aşteptaţi la evenimentul organizat pe 21 iunie, la Gura Humorului. Vă punem la dispoziţie şi numerele de cont deschise pe numele părinţilor acestuia: RO44BPOS34103564828RON01, titular Cont Banc Post Crăciun Constantin Eugen şi RO 78 RZBR 0000 0600 1263 1105, titular Cont Raiffeisen Crăciun Ancuţa Iuliana.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert caritabil la Gura Humorului, pentru micul poet imobilizat într-un scaun cu rotile.
 Vizualizări articol: 1087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Concert caritabil la Gura Humorului, pentru micul poet imobilizat într-un scaun cu rotile5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei