Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 128 (5335)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cernea: România va fi pe lista ţărilor homofobe dacă se adoptă amendamentul privind căsătoria

Deputatul independent Remus Cernea a declarat, miercuri, că România va fi pusă pe lista ţărilor homofobe dacă amendamentul adoptat de Comisia de revizuire a Constituţiei care defineşte căsătoria ca relaţie dintre un bărbat şi femeie va fi validat de plen şi de referendum.

"Întrebarea care se pune e de ce facem o nouă Constituţie - pentru a avea mai multă democraţie în România sau mai puţină democraţie? Decizia de azi a Comisiei reflectă acest lucru, din păcate, că se doreşte mai puţină democraţie în România, mai puţine drepturi şi libertăţi individuale", a spus Cernea.

El a arătat că speră ca amendamentul adoptat miercuri, care defineşte căsătoria ca relaţie între un bărbat şi o femeie să fie invalidat de plen.

"Dacă decizia va fi confirmată de plen, România va fi pusă pe lista ţărilor homofobe. Este absurd şi nu s-a invocat niciun argument azi în discuţii în favoarea unui astfel de amendament care defineşte prin Constituţie - absurd - căsătoria drept relaţia dintre un bărbat şi o femeie", a mai spus Cernea.

El a arătat că adoptarea acestui amendament este un mare pas înapoi pentru democraţie şi care nu reflectă decât atitudinea nedemocratică şi prejudecăţile care vor pune România într-o lumină extrem de nefavorabilă pe plan european.

Comisia de revizuire a Constituţiei a adoptat, miercuri, un amendament care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între "un bărbat şi o femeie", sintagmă care înlocuieşte cuvântul "soţi", prezent în textul actual al Legii fundamentale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cernea: România va fi pe lista ţărilor homofobe dacă se adoptă amendamentul privind căsătoria.
 Vizualizări articol: 983 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.68/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 22 voturi
Cernea: România va fi pe lista ţărilor homofobe dacă se adoptă amendamentul privind căsătoria2.7522

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu vrea cernea sa se mute in olanda? trimis de
( 6 iun 2013, 13:24:16
sa-si bage mintile-n cap acest cernea! democratie(demos-cratos) inseamna puterea unui popor BINE GUVERNAT ! a fi democratie nu inseamna a avea dreptul la parade gretoase si la atitudini provocatoare adresate MAJORITATII !!!

democratia s-a creat cu puterea mintii nu cu miscari gretoase din dos si pentru dos! democratia este pentru om nu pentru dosul lui, democratia inseamna a fi liber si a sluji binelui nu a fi sclav trupului.

oare ce scria in cartile de psihologie si psihiatrie ale anilor 70-80 despre aceste lucruri si obiceiuri sa fi fost eronat?

nu vorbim despre educatie, sanatate, nivel de trai dar umplem paginile de propaganda defecta la cap. de asta l-am votat pe ponta? sa ne umple romania de imoralitate si anormalitate? uniunea europeana nu este decat o forma de organizare fara de care putem convietui linistiti.

iar daca vorbim depre absurd, atunci absurde sunt dispozitiile comisiei europene si absurd este ca intr-un stat majoritar crestin-ortodox de peste 2000 de ani sa vii cu asemenea idei imorale si sa mai ai pretentia sa le si legiferezi !

indiferent de ce masuri iau unii dintre acesti cu_r_upti ce lucreaza momentan la guvern, sau ce legi imorale si anormale vor adopta, MAJORITATEA NU LE VA RESPECTA si vai de initiatorii lor. romanul rabda multe, si rabda si tace...pana intr-un punct.

comisia europeana sa faca presiuni si alte lucruri murdare in alta pare. aici e romania!
2.   Uitati aici adevarul! trimis de
( 6 iun 2013, 14:33:01
Geneza capitol 2
verset18 Domnul Dumnezeu a zis: „Nu este bine ca omul să fie singur; am să-i fac un ajutor potrivit pentru el.”
verset19 Domnul Dumnezeu a făcut din pământ toate fiarele câmpului şi toate păsările cerului; şi le-a adus la om, ca să vadă cum are să le numească; şi orice nume pe care-l dădea omul fiecărei vieţuitoare, acela-i era numele.
verset20 Şi omul a pus nume tuturor vitelor, păsărilor cerului şi tuturor fiarelor câmpului; dar pentru om nu s-a găsit niciun ajutor care să i se potrivească.
verset21 Atunci Domnul Dumnezeu a trimis un somn adânc peste om, şi omul a adormit; Domnul Dumnezeu a luat una din coastele lui şi a închis carnea la locul ei.
verset22 Din coasta pe care o luase din om, Domnul Dumnezeu a făcut o femeie şi a adus-o la om.
verset23 Şi omul a zis: „Iată în sfârşit aceea care este os din oasele mele şi carne din carnea mea! Ea se va numi „femeie”, pentru că a fost luată din om.”
verset24 De aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa, şi se va lipi de nevasta sa şi se vor face un singur trup.

mai cititi BIBLIA oameni buni care va numiti cresti (ortodocsi, catolici, baptsti, penticostali, adventisti, etc.)
Cat despre cernea, e un nimeni....
3.   ... trimis de
( 6 iun 2013, 14:36:11
Din pricina acestor nemernici anormali vine mania lui Dumnezeu.
De asta o ducem asa rau noi ca natie romana, cand avem o tara atat de bogata.
Acesti nemernici ne dau idei despre viata, ne spun ce e normal si ce nu;
atat timp cat te numesti crestin si ai ca ghid BIBLIA nu ai cum sa accepti aceste nemernicii.
Rusine acestor nemernici!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei