Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 108 (5315)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lecţie neînvăţată

Prins din nou băut la volan, după ce a omorât un copil şi a scăpat de închisoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un individ care acum trei ani, beat la volan, a dat cu maşina peste un copil şi l-a omorât, fiind condamnat la închisoare cu suspendare, a fost prins din nou sub influenţa băuturilor alcoolice, conducând un autoturism.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, respectivul, Marius George Pâslariu, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a fost prins după o reclamație făcută chiar de un amic de-al său. Acesta din urmă, Ionuţ V., din aceeași localitate, a sunat la 112, duminică seară, în jurul orei 20.30, şi a reclamat că i-a fost furată maşina, marca Mercedes, din faţa spălătoriei auto pe care o administrează.

Păgubitul le-a spus poliţiştilor că în acea după-amiază a fost la un grătar pe raza comunei Crucea, împreună cu mai mulţi amici, printre care şi Marius George Pâslariu, care era în stare de ebrietate.

Spre seară s-au întors în Vatra Dornei şi au oprit maşina în faţa spălătoriei administrată de păgubit.

În timp ce proprietarul şi alte două persoane din grupul lor au intrat în spălătorie, în maşină a rămas Pâslariu, pe bancheta din spate, autoturismul fiind lăsat cu cheile în contact şi motorul pornit, deoarece are probleme cu încărcarea bateriei. Când au ieşit din spălătorie, după câteva minute, cei trei au observat că maşina dispăruse, moment în care Ionuţ V. a sunat la 112.

La scurt timp după ce poliţia a fost sesizată de furt, la faţa locului a reapărut autoturismul Mercedes, la volanul acestuia fiind chiar Marius George Pâslariu. Acesta a declarat că nu a vrut să fure maşina, ci doar a condus-o aproximativ un kilometru, până la domiciliul său, unde s-a dus să ia nişte bani, pentru a continua să consume băuturi alcoolice.

„Întrucât emana o halenă alcoolică puternică a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice, unde, deşi din nou a recunoscut că a condus autoturismul, a refuzat recoltarea de probe biologice”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

În urma verificărilor în baza de date, poliţiştii au constatat că respectivul avea permisul de conducere anulat din iulie 2010, ca urmare a unei condamnări definitive pentru infracţiuni rutiere (ucidere din culpă şi conducerea unui autoturism cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 grame alcool pur în sânge), cu o perioadă de supraveghere judiciară de şase ani.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru furt folosinţă auto, conducere cu permisul anulat şi refuzul de recoltare probe biologice, ieri după-amiază urmând a fi dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

 

Trei ani de închisoare cu suspendare, pentru viaţa unui adolescent de 14 ani

Marius George Pâslariu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare după ce a accidentat mortal un copil în timp ce conducea în stare avansată de ebrietate.

Pe 23 iulie 2010, Pâslariu, aflat la volanul unui Ford Mondeo, la ieşirea din Vatra Dornei spre Dorna Arini, şi-a scăpat maşina de sub control într-o curbă, trecând peste trupul unui copil în vârstă de 14 ani, care se deplasa pe marginea şoselei cu o bicicletă.

Din ancheta poliţiei a rezultat că accidentul s-a produs din cauză că şoferul circula cu viteză excesivă, dar şi pe fondul stării de ebrietate avansată a acestuia, 2,25 grame per litru alcool în sânge. Lovit de maşină, copilul nu a avut nici o şansă de supravieţuire.

Iniţial, Judecătoria Vatra Dornei l-a condamnat pe inculpat la şase luni de închisoare cu suspendare, cei trei ani cu suspendare fiind stabiliți ulterior, la recurs, de Curtea de Apel Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins din nou băut la volan, după ce a omorât un copil şi a scăpat de închisoare.
 Vizualizări articol: 3133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Prins din nou băut la volan, după ce a omorât un copil şi a scăpat de închisoare5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Domnu Moraru!!!!!! trimis de
(14 mai 2013, 18:46:29
Va mai amintiti domnule fost primar Moraru cum trimitea primaria scrisoare de recomandare catre judecatorie in favoare astuia pe timpul dumitale??
Doar pentru ca era prieten cu cineva???
Asta e personajul....o lepra.
Dar o sa mai ia o data cu suspendare ca na....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei