Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 108 (5315)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu cătuşe pe mâini

Suceveanca care jefuia bărbaţi, după ce îi adormea, trimisă în judecată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au trimis-o  luni în judecată pe o femeie care obişnuia să ademenească bărbaţi în camere de motel, să le dea somnifere, după care le fura bunurile de valoare pe care le aveau asupra lor.

Maria Belei are 65 de ani, s-a născut la Salcea şi figurează cu domiciliul la Păltinoasa, iar la Suceava a comis o singură faptă, susţin anchetatorii, în plasa ei căzând un bărbat căsătorit, pe care l-a cunoscut în staţia de autobuz de la gara Burdujeni, păgubitul trezindu-se câteva ore mai târziu, singur în cameră, fără bani, verighetă şi telefonul mobil.

Sexagenara a comis numeroase astfel de tâlhării cu acest mod de operare, fiind condamnată de mai multe ori la închisoare. Trei dintre pedepse au fost de cel puţin zece ani de închisoare, iar una dintre victime, susţin oamenii legii, a decedat în urma administrării sedativelor, fiind vorba de un bărbat care suferea de afecţiuni cardiace.

Ultima oară, Maria Belei a fost eliberată din penitenciar în februarie 2010, după ce a fost condamnată la o pedeapsă de 12 ani de temniţă.

A fost eliberată condiţionat cu un rest de pedeapsă de 2.231 de zile, însă femeia şi-a reluat vechile îndeletniciri. Pe lângă tâlhăria de la Suceava, comisă pe 3 aprilie a.c., Maria Belei este cercetată şi în alte dosare similare de poliţiştii din alte judeţe.

Victima de la Suceava are 52 de ani, este din judeţul Sălaj şi a fost adormit cu „medicamente pentru răceală”, în realitate pastile de diazepam.

Când s-a trezit era singur în cameră, cu uşa încuiată pe dinafară, şi fără banii pe care îi avea la el (50 de euro şi 280 de lei), telefonul mobil, dar şi verigheta de pe deget.

Inculpata a fost prinsă de poliţiştii suceveni la aproximativ două săptămâni de la comiterea faptei, fiind arestată preventiv şi închisă într-o celulă de la subsolul poliţiei judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanca care jefuia bărbaţi, după ce îi adormea, trimisă în judecată.
 Vizualizări articol: 1901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Suceveanca care jefuia bărbaţi, după ce îi adormea, trimisă în judecată5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei