Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 108 (5315)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Tragedie

Aproape 200 de romi au vrut să-l linşeze pe şoferul unui tir care a omorât un pieton. Spiritele au fost ţinute sub control de mascaţii poliţiei.

Marţi, 14 Mai 2013 (12:24:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, tată a nouă copii, a fost omorât de un tir scăpat de sub control în timp ce se deplasa pe trotuar, alături de soţia sa. Accidentul s-a petrecut luni seară, în jurul orei 20.30, pe DN 17, la ieşirea din Gura Humorului spre Câmpulung Moldovenesc, în dreptul intersecţiei spre Voroneţ. În urma morţii violente a bărbatului de 49 de ani, de etnie romă, la faţa locului s-au adunat aproximativ două sute de persoane, rude şi vecini ai victimei. Spiritele au fost foarte încinse, în zonă fiind mobilizaţi jandarmi şi „mascaţi” de la Serviciul de Acţiuni Speciale al Poliţiei.

 

Şoferul de tir baricadat în cabină, geamuri sparte şi spray iritant lacrimogen

Ilie Vâjâilă, bărbatul accidentat mortal, se deplasa pe trotuar, pe sensul de mers Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc. El se întorcea împreună cu soţia de la un magazin din apropiere, unde făcuse cumpărături.

Moartea a venit din spate. Autotrenul care venea pe direcţia Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc a fost scăpat de sub control de şofer. Colosul a pătruns pe trotuar iar remorca l-a acroşat pe bărbatul în vârstă de 49 de ani. Acesta a fost târât pe o distanţă de câteva zeci de metri şi aruncat într-un canal, fiind omorât pe loc. Soţia bărbatului a scăpat cu viaţă, tirul trecând razant şi pe lângă ea.

Rudele şi vecinii bărbatului s-au adunat în câteva minute la locul tragediei. Şoferul, Constantin Meanta, în vârstă de 35 de ani, din Vama, s-a baricadat în cabina tirului şi a cerut disperat ajutor poliţiei.

Până la sosirea primilor poliţişti la faţa locului geamul tirului a fost spart cu pietre. Poliţiştii au folosit spray iritant lacrimogen, pentru a-i îndepărta pe oamenii furioşi de cabina tirului.

Şoferul a fost scos în cele din urmă din cabină şi preluat de o maşină a Poliţiei Rutiere. El a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând alcoolemie 0. Conducătorul auto a încercat să justifice accidentul prin faptul că a frânat brusc pentru a evita un impact cu o maşină din faţa sa.

Chiar şi în aceste condiţii el se face vinovat de producerea accidentului pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic din zonă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 200 de romi au vrut să-l linşeze pe şoferul unui tir care a omorât un pieton. Spiritele au fost ţinute sub control de mascaţii poliţiei..
 Vizualizări articol: 3970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aproape 200 de romi au vrut să-l linşeze pe şoferul unui tir care a omorât un pieton. Spiritele au fost ţinute sub control de mascaţii poliţiei.5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ochi pt ochi si dinte pt dinte trimis de
(14 mai 2013, 22:28:23
nu ca as tine eu cu romi ca despre mine putea sai omoare pe toti dar acesti soferi de tir sant niste inconstienti criminali nesimtiti nu respecta regulile de circulatie si nu au nici o limita trebuiau romi lasati sasi faca dreptate ca judecatorul oricum al lasa liber pe cretin si data viitoare pote fi unul dintre noi pe acel trotuar .
1.1  RE: Ochi pt ochi si dinte pt dinte trimis de
(15 mai 2013, 11:08:31
TIR s.n. 1. Sportul tragerii la țintă cu arcul, arbaleta ori cu o armă de foc sau cu aer comprimat.De aceasta data conducatorul auto a folosit camionul pe post de arma.Asa e cand domnii patroni angajeaza doar soferasii,,descurcareti'' ,care nu comenteaza niciodata,nu au nevoie de odihna sunt tot timpul la dispozitie si-si asuma orice risc,care cu 10 cafele si 5 redbull merg 24 ore fara intrerupere pana cand ,dupa cum puteti vedea se intampla si inevitabilul.Pacat de cel decedat ca a murit nevinovat,pacat de tanarul sofer implicat in accident ca va avea constiinta incarcata toata viata lui,adevaratii vinovati morali ai accidentului (isctr-ul si patronul firmei)raman nepedepsiti,patronul cauta alta piesa de schimb numita,,sofer'',iar organele numara banutii luati pt a inchide ochii.Sunt sigur ca singurii vinovatii vor fi gasiti soferul si cine stie poate si mortul pt ca era rrom si nu si-a semnalizat corespunzator prezenta pe trotuar.
2.   Bravo romilor!!! trimis de
(16 mai 2013, 20:52:59
Trebuie sa apreciati solidaritatea acestora. Ati vazut cum au iesit toti si sigur nimeni nu-i va dezvalui pe cei ce au atacat camionul cu pietre. Daca si romanii ar reactiona la fel fata de asfel de dobitoci ar fi mai putini oameni ucisi pe strazi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei