Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 108 (5315)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cum să slăbeşti în 7 minute: Antrenamentul pentru care ai nevoie de un scaun, un perete şi durere ca să obţii rezultate

 

Un nou program de antrenament dezvoltat de oamenii de ştiinţă presupune folosirea unui scaun, a unui perete şi a şapte minute pentru a da rezultate, dar şi un nivel foarte ridicat de durere pentru a culege roadele în modul dorit.

Planul de exerciţii fizice de şapte minute a rezultat ca având la fel de multe beneficii ca o sesiune lungă de alergat şi de ridicare de greutăţi, scrie Daily Mail.

Deşi programul presupune o perioadă scurtă de timp, oamenii de ştiinţă spun că trebuie să ajungi la un nivel ridicat de durere în timpul executării pentru ca rezultatele să fie într-adevăr eficiente.

Articolul, intitulat "Antrenament de înaltă intensitate ce foloseşte greutatea corporală: rezultate maxime cu investiţie minimă", evidenţiază 12 exerciţii care folosesc greutatea corpului uman pentru depunerea în şapte minute a unui nivel de efort echivalent cu cel depus în timpul unei sesiuni de alergat şi de ridicat de greutăţi.

"Există dovezi clare că antrenamentele de mare intensitate furnizează multe dintre beneficiile programelor de fitness de rezistenţă prelungită, dar într-un timp mult mai scurt", a declarat Chris Jordan pentru the New York Times, director de fiziologie de exerciţii şi co-autor al articolului în cauză, a cărui ilustraţie conţine etapele exacte de antrenament:

Potrivit unor cercetări anterioare, doar câteva minute de antrenament de o intensitate apropiată de capacitatea maximă produc schimbări moleculare în cadrul muşchilor comparabile cu cele rezultate după câteva ore de alergat sau mers cu bicicleta.

Exerciţiile pe un interval definit, pe de altă parte, implică alternarea programelor, din moment ce, pentru a primi beneficii maxime, activitatea extrem de intensă trebuie să fie alternată cu scurte perioade de recuperare.

Astfel, programul prezentat în articol presupune câte 10 secunde de recuperare între exerciţii. În timpul fiecărui set, muşchii care nu sunt supuşi la efort au un moment de respiro, ceea ce înseamnă că ordinea exerciţiilor este foarte importantă.

În plus, exerciţiile ar trebui executate într-o succesiune foarte rapidă, acordând 30 de secunde pentru fiecare.  Pentru ca beneficiile obţinute să fie maxime, nivelul de intensitate trebuie să ajungă la 8, pe o scară de la 1 la 10, cele şapte minute fiind concepute pentru a provoca durere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum să slăbeşti în 7 minute: Antrenamentul pentru care ai nevoie de un scaun, un perete şi durere ca să obţii rezultate.
 Vizualizări articol: 2549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cum să slăbeşti în 7 minute: Antrenamentul pentru care ai nevoie de un scaun, un perete şi durere ca să obţii rezultate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Slabesti sigur 20kg pe saptamana trimis de
(14 mai 2013, 15:18:13
Pe peretele unei firme era afisat un afis mare pe care scria ca aici se da un tratament prin care se slabeste sigur 20 kg pe saptamana. Vine un grasan la vreo 150 de kg, plateste 1000$, i se da camera 3. Intra si vede o a blonda, buna tare, care avea o pancarda pe care scria 'Daca ma prinzi, faci sex cu mine!'. Fuge omu' vreo saptamana, o prinde si slabeste vreo 20 kg si este foarte multumit. Vine si a doua saptamana si mai cere o camera. I se da camera 4. Intra si vede un negru care avea o pancarda pe care scria 'Daca te prind, fac sex cu tine!'

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei