Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 108 (5315)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Victime şi asasini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Trei dintre multele întâmplări spectaculoase (iar unele absolut senzaţionale) care mi-au populat ultimul weekend sportiv au însemnat tot atâtea accidentări ale unor sportivi care sigur nu meritau asemenea soartă. Cronologic, prima este cea a lui Chiricheş pe care un cretin l-a atacat cu sălbăticie, iar cine a jucat fotbal „adevărat”, pe teren mare, în pantofi cu crampoane, ştie că atacul nu a fost întâmplător, ci ţintit a-l schilodi pe adversar. Prilej cu care, evident, şansa (reală) ca victima să prindă un contract serios cu o echipă de primă mână s-a diminuat considerabil. Se poate însă şi mai rău: John Terry, acest monument de implicare şi de devotament, a suportat, în campionatul Angliei, un atac cât se poate de asemănător. Numai că Terry, spre deosebire de Chiricheş, e mai aproape de 40 de ani decât de 20, iar refacerea lui până mâine, când ar trebui să-şi ducă echipa spre un nou titlu european, este improbabilă, chiar dacă accidentarea e mai puţin gravă decât părea în transmisia live. Din lanţul de sălbăticii de pe gazon nu puteau lipsi românii. Culmea, în postură de victime! O primă tentativă de omor s-a produs la adresa lui Ştefan Radu, primul knock-down fiind opera propriului portar. Reparat de echipa medicală, a devenit apoi ţinta unui adversar: voleu în barbă, alt knock-down. Ciudat, şi-a revenit din nou, tocmai la timp pentru ca idiotul ăla, acelaşi, să-i mai dea un voleu, tot în barbă. Până şi la box după 3 knock-down-uri într-o repriză se opreşte partida, aşa că şi Ştefan Radu a fost oprit să continue, cu piramida nazală fracturată. Ştiţi care-i culmea? Că ălălalt, din câte-mi aduc aminte, n-a primit nici măcar galben! Bănuiesc că între timp a fost operat, asemenea lui Pisică. Iar ăsta, numai când îl ajung din urmă vârsta şi fracturile de piramidă nazală apără de zici că-i chiar portar! Dovadă e meciul de alaltăieri, când n-a luat gol de la Milan, cu Balotelli al lor cu tot. Dar cel mai groaznic „accident” l-a suferit Pantilimon. Pe care l-a zdrobit efectiv unul, Mancini. Un dobitoc pe care Pantilimon l-a adus faţă în faţă cu singurul trofeu la care mai putea spera, dar ca recompensă pentru prestaţia lui F.A. Cup, Panti a primit... un loc pe bancă! În finală! Pe care City şi Mancini au pierdut-o printr-un gol care Pantilimon nu l-ar fi luat 1000 de ani. 
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victime şi asasini.
 Vizualizări articol: 1159 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 7 voturi
Victime şi asasini4.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei