Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 95 (5302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Nereguli pe linie de achiziţii publice şi investiţii la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Directorul executiv al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Margareta Isăilă, va fi schimbată din această funcţie, în urma unor nereguli pe linie de achiziţii publice şi investiţii. Neregulile au fost constatate în urma unui control realizat la această investiţie de către Consiliului Judeţean Suceava, în urma căruia au mai fost constatate şi nereguli de natură juridică. De altfel, în urma acestui control, Margareta Isăilă a fost cea care i-a solicitat şefului administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor,  mutarea definitivă de pe funcţia de director executiv pe o funcţie publică de conducere de nivel inferior. În cererea pe care i-a adresat-o preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Isăilă invocă tocmai aceste disfuncţionalităţi apărute la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului în problematica investiţiilor, achiziţiilor publice şi a celor de natură juridică. Cu toate acestea, în aceeaşi adresă, Margareta Isăilă solicită să fie transferată în postul de director executiv adjunct „deoarece consider că aş fi mai utilă instituţiei din această poziţie”.

 

Noul director al instituţiei va fi Dan Ionuţ Adomniţei

Funcţia de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului ar urma să fie preluată de către economistul Dan Ionuţ Adomniţei. Proiectul de hotărâre prin care acesta urmează să fie numit în noua funcţie urmează să fie supus aprobării în şedinţa de la sfârşitul acestei luni a Consiliului Judeţean. În aceeaşi şedinţă va fi supus spre aprobare şi un proiect prin care actualul director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Margareta Isăilă, urmează să fie mutată definitiv de pe această funcţie de conducere pe o funcţie vacantă de nivel inferior, din cadrul aceleiaşi instituţii.

Viitorul şef al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Dan Ionuţ Adomniţei, are 34 de ani, este de profesie economist, iar în momentul de faţă este şef al Serviciului proiecte, parteneriate, investiţii şi recepţii lucrări din cadrul instituţiei. Adomniţei va ocupa funcţia de conducere a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului până la organizarea concursului pentru această funcţie, dar nu mai mult de şase luni. El ar urma să preia noua funcţie începând cu data de 1 mai 2013. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nereguli pe linie de achiziţii publice şi investiţii la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.
 Vizualizări articol: 3083 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.82/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 17 voturi
Nereguli pe linie de achiziţii publice şi investiţii la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava3.8517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DGASPCS cuibusor de nebunii trimis de
(24 apr 2013, 12:42:39
Consiliul Judeţean in epoca Flutur a alocat 35.000 de lei, adică peste 8.000 de euro, pentru o maşină de curăţat cartofi la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Suceava (Şcoala Specială din Burdujeni),cea mai scumpa din lume, 15.000 de lei pentru achiziţia a două frigidere la aceeaşi unitate de învăţământ, precum şi 8.100 de lei pentru o canapea la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. O fi vreo canapea cu puf de lebădă austriacă şi cu piele de şarpe sau crocodil.Direcţia Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului sub obladuirea fostei directoare adjuncte Mona Săndulescu,membru marcant PDL,a executat lucrari traznite:
Corsem Impex SRL a făcut doar o "magherniţă" de 20 de metri pătraţi şi a prezentat o factură de vreun miliard de lei vechi
Instcomp SA a ridicat la sediul Direcţiei un gard de 300 de metri liniari care a costat 2,5 miliarde lei vechi.
Înlocuirea a 200 de metri de cablu electric la centrul de la Pojorâta costat 573 de milioane lei vechi, bani încasaţi de Unitim Prod Com SRL Suceava şi Macosin SRL Suceava

2.   Comentariu trimis de
(24 apr 2013, 14:56:30
Doamna Isaila a fost si ramaneo adevarata doamna.Ea scoate din foc cu mainile ei ,,cartofii" bagati de Sandulescu si Tarnauceanu...Pe ei nu i-a intrebat nimmeni cat e ceasul si umbla printre oameni cu tupeu de parca n-ar sti nimic(sunt inocenti saracii)Probabil ca daca s-ar lega cineva de ei s-ar ajunge la sefii lor de-atunci.Ori asa ceva n-ar fi indicat decat daca nu i-ar pasa cuiva sau poate daca nu ar exista vreo intelegere tacita.Adevarul e schilod de multi ani in Romania iar pe un Corado Catani il intalnesti doar in filmul CARACATITA.De ce nu are nimeni curaj sa redeschida dosarele incheiate cu NUP?Ar strica bugetului daca s-ar mai recupera din banii dati pe lucrari nefacute dar platite?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei