Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 95 (5302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Necunoscuta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Poate vă amintiţi când mă minunam de cotele de 6,00-7,00 acordate pentru victoria Milanului, acasă, contra Barcelonei. Se întâmpla acum vreo două luni şi după acel 2-0 pentru italieni au venit şi corecţiile aplicate de Real Madrid, iar curentul pro-Barça s-a domolit până aproape s-a transformat în apă stătătoare. Acum e la modă curentul pro-Bayern. Panzerul german e pe cale să bată suta de goluri în Bundesliga şi ceea ce emană prin toţi porii e forţa pură. Dar fotbalul e un sport în care de multe ori eşti premiat tocmai când înoţi contra curentului. Că multă lume îi consideră favoriţi pe nemţi nu e de mirare, iată însă că şi casele de pariuri o confirmă, cel puţin la meciul de la Munchen, căci la calificare tot Barcelona are un mic avantaj. Ei bine, tocmai la acest meci tur eu aş merge pe victoria Barcelonei, căci fotbalul are darul de a fi de multe ori pe dos. Barcelona s-a dus pe cai mari la Milano şi a plecat cu coada între picioare, iar acum echipa asta de pitici pare atât de fragilă în faţa maşinăriei de fotbal numită Bayern. Ei bine, tocmai de-asta! Să nu uităm că în turul precedent, la meciul de acasă, Bayern i-a bătut pe cei de la Juve cu două goluri la care Buffon a fost complice. E drept, bavarezii şi-am mai creat şi alte ocazii, dar au făcut-o şi pentru că au avut mingea. Dumneavoastră veţi şti exact când citiţi aceste rânduri dacă am vorbit sau nu prostii... În ecuaţia aceasta, ca în orice ecuaţie, cel mai important rol îl are necunoscuta. Iar necunoscuta e Messi. Va fi fost Messi la nivelul obişnuit? Aceasta-i întrebarea.

Cealaltă semifinală, care va avea loc diseară, pică foarte prost pentru Goetze. Nu înţeleg care a fost raţiunea celor de la Bayern de a face public taman acum faptul că au plătit clauza de reziliere pentru jucătorul Borussiei. Echipa ar putea fi destabilizată, de văzut cum va reacţiona şi publicul, dacă este într-adevăr extraordinar, aşa cum se spune. Nu prea există similitudine cu meciurile din grupe, la eliminatorii Mourinho este în elementul său. Asta ar fi, cred eu, adevărata supriză a semifinalelor, să bată Borussia pe Real!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Necunoscuta.
 Vizualizări articol: 1292 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Necunoscuta3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei