Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 95 (5302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Celule pregătite

Mandate de arestare cerute pentru doi indivizi care jefuiau bătrâni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Procurorii rădăuţeni au cerut încă două mandate de arestare în cazul bandei care tâlhărea bătrâni, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

După ce, luna trecută, au arestat-o pe şefa bandei, Lăcrămioara Râpă, de 35 de ani, din comuna Arbore, şi trei dintre complicii acesteia, Petru Graur, de 21 de ani, din comuna Arbore, Alin Zlotar, de 24 de ani, şi Vasile Zlotar, de 20 de ani, ambii din Horodnic de Sus, acum anchetatorii îi vor după gratii pe alţi doi suspecţi, Gheorghe Băcilă, de 24 de ani, din comuna Arbore, şi Abel Bergheva, de 23 de ani, din comuna Marginea.

Cei doi, explică purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, au participat la două tâlhării comise asupra unor bătrâni.

Prima dintre tâlhării s-a petrecut în noaptea de 1/2 martie a.c., atunci când o bătrână din Arbore a fost atacată în propria casă, ameninţată cu un cuţit şi deposedată de 300 de lei şi un telefon mobil, iar cea de-a doua s-a înregistrat la Volovăţ, câteva zile mai târziu. Doi bătrâni, soţ şi soţie, în vârstă de 80, respectiv 77 de ani, au fost jefuiţi în casă de 1.500 de lei, tâlharii legându-i de mâini şi de picioare.

Gheorghe Băcilă a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri urma să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii vor cere şi emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele celuilalt suspect, Abel Bergheva, care nu a fost de găsit.

Potrivit poliţiei, banda Lăcrămioarei Râpă este suspectă în peste 20 de infracţiuni comise în perioada 2012-2013, pe raza localităţilor Arbore, Horodnic de Sus, Marginea şi oraşul Solca, dar şi în alte localităţi rurale din zona Rădăuţi, fapte cu un prejudiciu de peste 50.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mandate de arestare cerute pentru doi indivizi care jefuiau bătrâni.
 Vizualizări articol: 1472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Mandate de arestare cerute pentru doi indivizi care jefuiau bătrâni5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei