Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 95 (5302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Păcate în familie

Fratele unui violator în serie care a îngrozit judeţul acum cinci ani, arestat tot pentru viol

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Fratele unui violator în serie care acum cinci a îngrozit judeţul Suceava, după mai multe violuri, una dintre victime fiind omorâtă pe Dealul Mănăstirii de la ieşirea din Burdujeni înspre Salcea, a fost arestat luni la Botoşani, tot pentru viol.

Monitorul de Botoşani scria în ediţia de ieri că Ion Mihăiţă Brânză, de 21 de ani, din localitatea botoşăneană Hăneşti, a fost încarcerat în baza unui mandat de arestare emis de Judecătoria Săveni, fiind acuzat că în noaptea de 16/17 aprilie a intrat în casa unei consătene, a lovit-o şi a violat-o, iar la plecare i-a luat şi telefonul mobil.

Ion Mihăiţă Brânză este fratele lui Maricel Brânză, individul care în vara lui 2008 a comis patru violuri, una dintre victime fiind omorâtă de violator.

La sfârşitul lunii iunie 2008, pe Dealul Mănăstirii de la ieşirea din Burdujeni înspre Salcea, a fost găsit cadavrul unei tinere în vârstă de 18 ani din Pătrăuţi. Anchetatorii aveau să stabilească că tânăra se certase cu prietenul ei cu puţin timp înainte şi se întorcea singură pe un drum de pe acel deal, când a fost atacată. Victima a fost bătută cu sălbăticie, legată de mâini şi de gât cu un şnur, violată şi sugrumată.

Autorul, Maricel Brânză, un tânăr pe atunci de 25 de ani, din comuna botoşăneană Hăneşti, avea să fie prins după aproximativ două săptămâni, după ce pe urmele lui a fost pusă o armată întreagă de poliţişti care a scotocit zile întregi pe raza a nu mai puţin de cinci judeţe (Suceava, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Teleorman, Vaslui –unde botoşăneanul a lucrat anterior pe la stâne şi gatere).

Anchetatorii aveau să afle că au de-a face un violator în serie, care mai violase două femei şi o minoră în vârstă de 14 ani.

Brânză, care şi-a recunoscut cu seninătate faptele, a fost dat pe mâna judecătorilor şi a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fratele unui violator în serie care a îngrozit judeţul acum cinci ani, arestat tot pentru viol.
 Vizualizări articol: 3278 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Fratele unui violator în serie care a îngrozit judeţul acum cinci ani, arestat tot pentru viol5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Trimis trimis de
(24 apr 2013, 20:21:35
Citesc aici si ma ingrozesc ce pot face aceste animale ,fiare cu nume de oameni. Acestia ar trebui executati cu un glonte in ceafa si statul ar face economie de bani in loc sa-i dea 30 ani de bulau.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei