Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 86 (5293)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vineri seară

Un mort şi doi răniţi, după o coliziune între trei maşini la ieşirea din Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit vineri aseară, în urma unui cumplit accident, în care au fost implicate nu mai puţin de trei autoturisme. Alte două persoane, şoferii celorlalte autoturisme, au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital.

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 20:15, pe DN 17 A, la ieşirea din municipiul Rădăuţi spre comuna Marginea.

Din primele date oferite de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, vina pentru producerea accidentului a fost a tânărului decedat, Bogdan Lavric, din municipiul Rădăuţi.

Acesta conducea un autoturism Audi A4 şi din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed, maşina a derapat, a intrat pe contrasens şi a izbit violent un alt autoturism Audi.

În urma impactului, autoturismul condus de Bogdan Lavric a fost proiectat într-un alt autoturism care venea din sens opus, un Opel Zafira.

La faţa locului, au intervenit salvatorii SMURD pentru descarcerarea dintre fiarele contorsionate ale maşinii a tânărului în vârstă de 23 de ani.

 La ora închiderii ediţiei, cercetările la faţa locului nu era finalizate, cadre ale Serviciului Rutier încercând să stabilească cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un mort şi doi răniţi, după o coliziune între trei maşini la ieşirea din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 9986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 8 voturi
Un mort şi doi răniţi, după o coliziune între trei maşini la ieşirea din Rădăuţi3.658

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   @Beatrice Petronela Ihnatiuc trimis de
(13 apr 2013, 12:08:03
intradevar mortu' e vinovat . sau te gandeai ca poate cel cu audi sau celalalt cu opel-ul au vre-o vina ? asa se intampla cand taranusii de oras cu haudi se cred zei . eu propun sa se infiinteze un cimitir doar pt  ☭  de pe aceasta sosea . ma gandesc cand imi va veni si mie randul sa se "urce" vreun viteaz ca asta pe mine .
2.   Din pacate... trimis de
(13 apr 2013, 13:22:55
Asa se intampla cand permisul se ia pe bani,iar educatia....care educatie?Tinerii confunda soseaua cu jocurile pe calculator...Ar trebui ca incepatorii sa aiba limitator la acceleratie!Nerozia incepe din scoala de soferi,intr-o zi am mers in spatele unui BMW-scoala cu numar XOR pe langa Falticeni,care mergea cu 100 la ora!Am crezut ca la volan este instructorul,dar cand m-am uitat bine era unul de 18 ani cel mult...instructorul era in dreapta!
3.   Comentariu trimis de
(13 apr 2013, 14:36:15
E adevarat ca e mai usor de condus o caruta cu un cal sau doi decit un AUDI cu peste 100 cai putere.........!
4.   MOARTEA II CHEAMA, saracutii nesimtiti! trimis de
(13 apr 2013, 16:06:30
Agresivitate si mârlanie in condus... needucatii care se considera puternicii soselelor fac mereu accidentele!... Parca ar fi pe soselele lor personale! Stau ca nesimtiti si ,,dorm’’ pe le stopuri cind verdele dureaza doar citeve secunde! Nu te lasa sa treci pe zebra sau te grabesc! Incolo, nu au deloc rabdare ca, deh, ,,trebuie sa fie in fata '', te depasesc pe stinga, pe dreapta, pe linia continua ( nu conteaza), iar cind iti vin din fata ,,taie’’ tot!
Astia sfirsesc prin a muri ca lighioile si prin inconstienta lor, omoară pe altii nevinovati. Daca mergi mai incet si incerci sa respecti cit de cit viteza legala, se aseaza la curul tau, apasa nervos pe acceleratie si incep frecusul, ca sa te dai deoparte. Ca sa te depaseasca, incep si cu flesuri, claxoane, etc... Si daca totusi nu cedezi, pentru ca vrei sa pastrezi distanta legala fata de cel din fata, prind momentul potrivit si intra falos, aratindu-ti cu pumnul.
Asta a ajuns sa fie o regula pe drumurile publice….
4.1  RE: MOARTEA II CHEAMA, saracutii nesimtiti! trimis de
(13 apr 2013, 19:22:37
Draga LAATU ai mare dreptate, iar cand ii lasa politia fara permise, gasesc tot felul de tertipuri pt a scapa, scuze ca nu sunt vinovati, ca defapt politia e de vina ca el mana ca un nebun....si tot felul de motive tampite, ba unii ii dau in judecata pe politisti care le-au luat permisul ( cazul uni amic, politist, care a fost purtat pe drumuri de o "beizadea" cu bani si amenintat el si familia lui) In sfarsit, e pacta de tineretea lui, Dumnezeu sa-l ierte si putere familiei sa treaca peste acest becaz! Sper ca unii sa intgeleaga cate ceva din aceste nenorociri!
5.   Nu vor intelege trimis de
(13 apr 2013, 20:08:53
unul in minus , trebuie sa ma simt mai in siguranta . in urma cu 2 luni a mai murit o fata nevinovata din cauza unui "gospodar" , cati vor mai urma ?
6.   Shit Happens!....all the time trimis de
(15 apr 2013, 10:21:30
Accidentele de genul asta nu au legatura nici cu permisele luate cu "spagi"(toti dam spaga sa luam permisul,pentru daca nu dai nu il iei oricat de bun ai fi),pentru ca la scoala de soferi nu te invata sa fii sofer ci doar cum sa conduci "atelajul" ,cat despre faptul ca ar trebui sa invatam din accidentele astea.....hai ma...toti a invatat de acasa ca nu inveti niciodata din greselile altora ci doar din cele proprii(in cazul de fata nu mai putem vorbi de asta).Oricat am vrea sa parem "corecti",toti suntem/devenim vitezomani la un moment dat(ne grabim din cine stie ce motive mai mult sau mai putin intemeiate),ceea ce ne diferentiaza de soferul mort e faptul ca noi am scapat...el nu!
7.   Scuze... trimis de
(15 apr 2013, 10:24:00
Imi cer mii de scuze pentru greselile gramaticale din comentariu,va garantat ca au survenit in urma grabei(asta nu e o scuza,dar sper sa ma intelegeti)!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei