Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 58 (5265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gelozie extremă

Trimis în judecată, după ce l-a înjunghiat de șapte ori, cu un cuţit de vânătoare, pe iubitul fostei prietene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din comuna Ipoteşti a fost trimis în judecată de procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind acuzat că l-a înjunghiat cu un cuţit de vânătoare pe iubitul fostei sale prietene de nu mai puţin de şapte ori.

Fapta s-a petrecut pe data de 30 ianuarie a.c., victima având nevoie între 28 şi 30 de zile de îngrijiri medicale.

Medicii legişti au apreciat că viaţa victimei a fost pusă în pericol, motiv pentru care inculpatul, Ciprian Costel Reguş, în vârstă de 25 de ani, a fost trimis în judecată pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat.

 

Capătul cuţitului a rămas în corpul victimei, un tânăr de 19 ani

Potrivit anchetatorilor, inculpatul a avut o relaţie de prietenie de aproape doi ani cu o tânără din aceeaşi localitate.

Din cauza comportamentului său agresiv şi a geloziei tânărului, relaţia celor doi s-a destrămat, iar fata şi-a făcut un nou prieten, un tânăr de 19 ani, din municipiul Suceava.

Ciprian Costel Reguş nu a suportat faptul că-şi vedea fosta iubită cu un alt băiat, astfel că a decis să se răzbune.

Pe 30 ianuarie 2013, l-a sunat pe tânărul de 19 ani şi i-a cerut să se întâlnească cu el, pentru a o „da la pace”, după ce anterior le-a trimis ameninţări celor doi îndrăgostiţi.

Victima, Daniel C., i-a spus prietenei sale despre întâlnirea cu fostul ei iubit şi s-a văzut cu acesta chiar în faţa casei tinerei.

Discuţia dintre cei doi a degenerat, iar, potrivit anchetei procurorilor, Ciprian Costel Reguş a scos un cuţit de vânătoare cu care a început să-l ameninţe pe Daniel C.. Acesta din urmă, realizând că este în pericol, l-a imobilizat pe inculpat cu ambele mâini şi l-a lovit cu pumnul în faţă. În acel moment, în ajutorul lui Ciprian Costel Reguş a intervenit un verişor de-al acestuia, care l-a trântit la pământ pe Daniel C., prăbuşindu-se peste acesta. Atunci, se arată în actul de sesizare a instanţei, inculpatul a înjunghiat victima de şapte ori.

„Loviturile au fost puternice, de mare intensitate, întrucât lama cuţitului s-a rupt, capătul acestuia rămânând în corpul victimei, mai exact în regiunea lombară”, susţin anchetatorii.

După ce l-a înjunghiat pe tânărul de 19 ani, Ciprian Costel Reguş a fugit, aruncând cuţitul în grădina unei case din apropiere.

 

„L-am tăiat de mai multe ori pentru că îmi râdea în faţă”

Potrivit anchetatorilor, inculpatul este cunoscut cu antecedente penale şi a mai fost cercetat pentru comiterea unor infracţiuni cu violenţă (loviri sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal, distrugere etc.).

La audieri, Ciprian Costel Reguş şi-a recunoscut faptele.

Mama acestuia a declarat că fiul ei a suferit foarte mult după despărţirea de fosta sa iubită, motiv pentru care nu mai mânca şi era depresiv.

„L-am tăiat de mai multe ori pentru că îmi râdea în faţă”, i-ar fi spus inculpatul mamei sale, conform rechizitoriului.

Ciprian Costel Reguş a fost arestat preventiv la scurt timp după comiterea faptei, după ce starea de sănătate a victimei s-a înrăutăţit, iar medicii au apreciat că viaţa lui Daniel C. a fost pusă în pericol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimis în judecată, după ce l-a înjunghiat de șapte ori, cu un cuţit de vânătoare, pe iubitul fostei prietene.
 Vizualizări articol: 1704 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 5 voturi
Trimis în judecată, după ce l-a înjunghiat de șapte ori, cu un cuţit de vânătoare, pe iubitul fostei prietene3.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei