Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 58 (5265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Spectacol

„Primăvară cu... cântec”, la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La sfârşitul săptămânii trecute, elevii Şcolii Profesionale Speciale din Câmpulung Moldovenesc au organizat, pe scena Casei de Cultură din localitate, spectacolul „Primăvară cu... cântec”.

Intrarea la spectacolul închinat primăverii şi Zilei Femeii s-a făcut pe bază de „zâmbet pe buze şi aplauze la purtător”, după cum a spus, în deschiderea spectacolului, directoarea Şcolii Profesionale Speciale, Adriana Lacatîş. 

Spectatorii au umplut până la refuz sala mare a Casei de Cultură din Câmpulung, în public aflându-se şi reprezentanţi ai comunităţii locale, primarul Mihăiţă Negură,  viceprimarul Silviu Robciuc, dar şi mulţi elevi, profesori de la şcolile din localitate şi din împrejurimi, părinţi, care şi-au susţinut „micii artişti”. Fiecare spectator a primit mărţişoare şi felicitări lucrate la orele de terapie ocupaţională de către elevii Şcolii Profesionale Speciale, sub coordonarea profesorilor educatori.

 

Muzică, dans, teatru

Evenimentul a fost prezentat de un elev din clasa I-a, care a făcut deliciul publicului cu gingăşia şi reverenţele sale. Momentele artistice au fost emoţionante. Valsul graţios al elevilor din clasele a I-a şi a II-a, pregătiţi de învăţătoarea Daniela Rotariu, melodiile interpretate de elevii Şcolii Profesionale Speciale, sub coordonarea profesorului Romeo Grosu, dar şi piesele de teatru pline de umor au adunat sute de aplauze.

În spectacol au evoluat şi invitaţi de onoare. Formaţia de dansuri populare de la Şcoala Gimnazială „Ion Şuhani”, pregătită de învăţătoarea Elvira Istrate, a fost admirată pentru cele două dansuri populare interpretate, dar şi pentru costumele deosebite, nelipsitele bundiţe cu blană de dihor şi opinci.

De la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Sf. Andrei” Gura Humorului au participat câţiva elevi coordonaţi de profesoara Mihaela Zus care au interpretat melodii populare.

 

Graţie, talent, forţă, ritm, frumuseţe, emoţie

Preşedinta Asociaţiei Pensionarilor, Crezanta Forminte, invitată la eveniment, a interpretat un cântec închinat mamei, care a emoţionat întregul public. Succes la public au avut şi membrii Ansamblului de dansuri ucrainene „Kozaciok”, din localitatea Bălcăuţi, pregătiţi de profesorul Petre Şoimanu.

Directoarea Şcolii Profesionale Speciale, Adriana Lacatîş, a spus, în câteva cuvinte, că spectacolul realizat de elevii câmpulungeni „a fost unul plin de graţie, talent, forţă, ritm, frumuseţe, emoţie.

Cu acest spectacol, elevii şi cadrele didactice de la Şcoala Profesională Specială din Câmpulung Moldovenesc au făcut să înflorească chipurile, să dezmorţească sufletele celor care au dorit să sărbătorească alături de ei femeia, mama şi venirea primăverii”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Primăvară cu... cântec”, la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 5 voturi
„Primăvară cu... cântec”, la Câmpulung Moldovenesc4.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INTREBARE trimis de
(12 mar 2013, 15:57:30
D-NA DIR.LACATIS,
PE ,,CINOVNICII'' DIN SEMIPRIMARIE,NU-I LUATI LA NISTE ORE DE TERAPIE OCUPATIONALA,PTR CA SI ASA ORGANIGRAMA ACESTORA ESTE ARHI-INCARCATA SI NU SE MAI ,,FAURESTE'' NIMIC IN GUBERNA,IN CIUDA MINCIUNILOR DEBITATE IN CAMPANIA ELECTORALA.ASTA,DOAR PANA SE VOR TREZI AUTORITATILE SA FACA REGULA,DUPA ACEEA VOR AVEA OCUPATIE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei