Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 58 (5265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Concurs judeţean

„Bobocii” de Bucovina au fost aleşi într-un cadru festiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Iulius Mall Suceava a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, Concursul judeţean „Miss şi Mister Bucovina”, ediţia II-a, eveniment organizat de Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” Suceava, în parteneriat cu Palatul Copiilor Suceava, Iulius Mall, Asociaţia Alecs Group Suceava, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret  Suceava, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

La concursul de frumuseţe organizat cu ocazia aniversării a şase ani de activitate „Euroactiv” Suceava, au participat 11 perechi de boboci, elevi care au obţinut, toamna trecută, titlul de Miss şi Mister Boboc, la liceul pe care l-au reprezentat. Probele de concurs au fost: defilarea perechilor în ţinuta de zi şi prezentarea acestora; parada uniformelor şcolare şi testul de inteligenţă; proba de îndemânare; proba de dans: vals, rock&roll, reggae şi prezentarea ţinutelor de seară.

 

Cei mai frumoşi boboci

Titlul de Miss Bucovina a fost obţinut de Georgiana Sava, iar Mister Bucovina a fost ales Răzvan Paicu, de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava. Pe poziţia a doua s-au situat elevii Bianca Sumanariu, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, şi Robert Moscaliuc, de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava. Locul al treilea a fost ocupat de elevii Roxana David şi Ciprian Plamadă, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava. Miss şi Mister Dance: Ancuţa Dumitrescu şi Narcis Iulian Nichitoaia, de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului. Miss şi Mister Popularitate: Roxana David, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, şi Bogdan Roşuş, de la Grup Şcolar „Oltea Doamna” Dolhasca; Miss şi Mister Eleganţă: Monica Grigorovici şi Eduard Mazilu, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava.

Juriul a ales şi „cea mai potrivită pereche”: Biatrice Antonievici şi Eduard Ţaran, de la Liceul Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei. La proba de îndemânare, juriul a acordat premiul elevilor Lucian Iacob, de la Grupul Şcolar „Iorgu Vîrnav Liteanu” Liteni, şi Carolina Ursu, de la Colegiul de Industrie Alimentară din Suceava.

Menţiuni din partea juriului au primit elevii Bianca Ilie, de la Grupul Şcolar „Iorgu Vîrnav Liteanu” Liteni, Vlad Pista, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, Sabina Todiraş şi Claudiu Apostol, de la Colegiul „Mihai Eminescu” Suceava, Iulia Davidescu şi Sebastian Gulei, de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava, Dana Tanasă, de la Grupul Şcolar „Oltea Doamnă” Dolhasca.

 

Organizatori

Regia spectacolului a fost realizată de profesorii Mihaela Schiotis şi Mihai Greciuc.

Între probele de concurs, publicul a putut admira şi aplauda dansuri moderne ale trupelor „Ritm Dans” şi „Dinamic”, de la Palatul Copiilor, coordonate de profesoara Mihaela Schiotis, soliştii Alexandru Florinel Tanase, Emanuel Maciuc, Alina Ilaş, Alina Căbulcă, Iulian Iacob, Andreea Bobu, de la Grupul Vocal „Visul Copiilor” al Asociaţiei „Euroactiv”, soliştii vocali Anca Elvădeanu şi Cătălina Tătăruşanu, eleve ale Palatului Copiilor, coordonate de profesorul Mihai Lungoci.

Echipa de organizare a fost alcătuită din profesorul Constantin Alecsa, profesoara Narcisa Ştefănescu, vicepreşedinta Asociaţiei „Euroactiv” Suceava, Cosmin Emanuel Sposob, membru în consiliul director „Euroactiv” Suceava, Gabriel Tiberiu Sposob, Petru Hartup, de la Colegiul „Ştefan cel Mare” Suceava, şi Lorian Popa, de la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul” Suceava.

Finaliştii concursului au primit premii din partea Iulius Mall şi a organizatorilor, premii care au constat în produse electronice şi electrocasnice, cosmetice, vouchere, pentru Miss şi Mister Bucovina. Toţi participanţii au primit premii din partea organizatorilor şi sponsorilor. Vouchere valorice au primit şi concurenţii liceelor din Vatra Dornei, Gura Humorului şi Dolhasca.

 

„Universitatea Copiilor”, la Suceava

Profesorul Mihai Greciuc, iniţiatorul Concursului judeţean „Miss şi Mister Bucovina” a declarat, la împlinirea a şase ani de activitate a „Euroactiv” Suceava: „Vom înfiinţa, la Suceava, Universitatea Copiilor, un proiect care va avea ca domeniu de activitate organizarea de activităţi extraşcolare şi educaţionale”.

Concursul Miss şi Mister Bucovina nu s-ar fi realizat fără sponsorii S.C. Lidana Com, Grupul de Firme Orizont, Centrul de Formare Profesională Best Auto Leo - Suceava, Restaurant Mc Donald’s Centru Suceava, Florăriile Iris şi Black Tulip din Suceava, Asociaţia „Alecs Group” Suceava, Cofetăria Scala Suceava şi, nu în ultimul rând, Iulius Mall, care au asigurat premii pentru toţi concurenţii acestui eveniment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Bobocii” de Bucovina au fost aleşi într-un cadru festiv.
 Vizualizări articol: 1833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
„Bobocii” de Bucovina au fost aleşi într-un cadru festiv5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei