Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 56 (5263)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Cu flori

8 Martie, sărbătorit la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Vineri, 8 martie, autorităţile locale şi judeţene, dar şi poliţiştii şi partidele politice au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Fălticeni.

La primele ore ale dimineţii, Alexandru Rădulescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, primarul Gheorghe Cătălin Coman şi viceprimarul Gheorghe Aldea, împreună cu câţiva consilieri, au oferit flori angajatelor Primăriei municipiului Fălticeni, Spitalului Municipal, Judecătoriei Fălticeni, cadrelor didactice şi femeilor din câteva societăţi comerciale. 

Tot flori a oferit şi deputatul Ioan Stan, împreună cu membrii PSD, femeilor pe care le-a întâlnit pe Aleea Pietonală. Seara, PNL a organizat o întâlnire a femeilor liberale, participantele primind flori. Nici şefii de instituţii publice, directorii de societăţi comerciale nu s-au lăsat mai prejos faţă de politicieni şi au oferit angajatelor, pe lângă dulciuri, reducerea programului pentru ziua de vineri şi flori.

La proiecţia care a avut loc în seara zilei de 7 martie, în sala de spectacole a Centrului Cultural “Grigore Vasiliu Birlic”, zeci de femei au urmărit filmul “Sunetul Muzicii”.

 

Comercianţii de flori au împânzit oraşul

Comercianţii de flori din Fălticeni au ieşit în întâmpinarea dorinţei fălticenenilor de a oferi un simbol al primăverii femeilor din viaţa lor. Încă din ajunul zilei de 8 Martie, centrul Fălticeniului s-a transformat în piaţă de flori pentru toate buzunarele. Dacă la florari cele mai căutate au fost buchetele formate din trei trandafiri, zambilele, la florării, cele mai căutate au fost aranjamentele florale. La comercianţii ambulanţi, florile s-au vândut cu 5 lei zambila, 5 lei firul de frezie, 6-7 lei firul de trandafiri mari, 4 lei trandafirii mici, 2 lei ghioceii, 2 lei garoafa, 10-15 lei orhideea, 3-4 lei laleaua.

Au fost şi buchete de flori al căror preţ a variat de la 15-20 de lei la 50-60 de lei, în funcţie de flori şi numărul de fire, dar şi aranjamente florale al căror preţ a pornit de la 15-20 de lei pentru un coşuleţ mic şi a depăşit 150-250 de lei pentru cele mai pretenţioase. Ca şi în anii trecuţi, florile cumpărate de la comercianţii ambulanţi nu au fost însoţite şi de bonuri fiscale, iar preţurile au putut fi negociate, iar după-amiază multe dintre ele au scăzut şi cu 30-50%.

Aglomeraţie a fost şi la cofetării, unde băieţii au dat comandă de torturi pentru a le oferi colegelor de clasă sau şi-au dus, după orele de curs, prietenele pentru a le oferi un suc şi o prăjitură. Unii adolescenţi au preferat să petreacă a doua parte a zilei de 8 Martie în cele câteva restaurante de pe Aleea Pietonală, la un suc, o cafea sau un pahar de vin.

Seara, reprezentantele sexului frumos din Fălticeni au avut de ales între cluburile care au dat petreceri speciale organizate în cinstea lor. În majoritatea locaţiilor, accesul tinerelor a fost gratuitşi au primit şi o băutură din partea casei. La unul din cluburi petrecăreţii au avut parte şi de momente de magie cu Răzvi Magicianul, iar cele mai jucăuşe opt fete au avut parte de o surpriză din partea organizatorilor. Alt club a oferit un show incendiar al băieţilor dedicat exclusiv doamnelor şi domnişoarelor şi un cocktail din partea casei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 8 Martie, sărbătorit la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8 Martie, sărbătorit la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei