Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 56 (5263)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Sărăcie lucie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

În ciuda faptului că atât Steaua cât şi Chelsea se află în proprietatea unor oameni bogaţi (mă rog, chestiunea e discutabilă: probabil că pe lângă Abramovici, Becali e la fel de „bogat” cum sunt eu pe lângă Becali), exprimarea ambelor echipe pe teren, alaltăieri, a fost de o sărăcie lucie. Mi-a fost lene şi silă să mai caut caseta tehnică, dar dacă memoria nu mă înşeală, atunci Steaua nu a avut nici măcar un singur şut pe spaţiul porţii, exceptând desigur penaltiul. Care, între noi fie vorba, în Anglia nu s-ar fi acordat niciodată. Mai mult, norocul Stelei a fost că Rusescu a tras prost lovitura (adică în zona aflată în raza de acţiune a portarului) dar tare, salvarea fiind aceea că Petr Czech, având reflexe mai bune decât ar fi trebuit, ba intuind perfect şi direcţia loviturii, a sărit înaintea executării, ceea ce i-a fost echipei lui fatal, iar Stelei i-a adus victoria, e drept că meritată, întrucât oricât de prost a jucat, pe teren s-a aflat o echipă care a reuşit să joace şi mai prost. Cu toate astea, Chelsea a avut şi şuturi pe poartă, trei dintre ele fiind parate de Tătăruşanu datorită reflexelor lui cu adevărat excepţionale. A, şi să nu uit: un alt noroc enorm al Stelei a fost absenţa lui Gardoş. Szukala a fost foarte bun, făcându-şi treaba aproape fără greşeală. În ce-l priveşte pe Gardoş, poate că aşa ar trebui folosit pămpălăul de acum înainte: rezervă care să înlocuiască pe final vreun mijlocaş obosit sau avariat. Şi cu sarcini ofensive, deoarece cursa aia a lui a fost chiar reuşită, chit că mai degrabă întâmplător. Şi oricum finalizată ca pe toloaca unde i-ar sta cel mai bine lui Gardoş. Ca mai mereu, remarcaţii au fost Latovlevici şi Chiricheş. În rest, jale mare, începând cu Dodel care a reuşit şi el una rară: în cele vreo 70 de minute cât a parazitat pe teren a dat o singură pasă bună. În rest, moş Lampard a făcut ce-a vrut din el. Sunt fericit că mi-a ieşit pronosticul (1 pauză, 1 final) şi merg pe calificarea Stelei, care trebuie să joace la Londra şi ceva fotbal. Că Chelsea oricum nu poate produce mai mult fotbal decât la Bucureşti.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sărăcie lucie.
 Vizualizări articol: 1487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Sărăcie lucie3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei