Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 56 (5263)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gest

Liberalii au oferit peste 3.000 de flori femeilor din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Liberalii suceveni au oferit peste 3.000 de flori femeilor din municipiul Suceava. De Ziua Internaţională a Femeii, liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a oferit, alături de mai mulţi membri ai acestui partid, narcise galbene femeilor pe care le-a întâlnit în acţiunile organizate în mai multe zone ale oraşului, dar şi celor din mai multe instituţii publice. „Aşa cum ne-am obişnuit, în fiecare an, împreună cu colegii de la PNL am oferit flori doamnelor şi domnişoarelor  pe care le-am întâlnit. Am fost şi la instituţii din Suceava, şi pe stradă, şi ne-am bucurat alături de ele. Le mulţumim că ne sunt alături, fie ca soţii, ca mame, fiice, bunici sau mătuşi. E un lucru minunat că avem posibilitatea ca cel puţin o dată în an să le omagiem, să le arătăm respectul pe care îl merită, şi pe care nu de fiecare dată reuşim să îl arătăm aşa cum ar trebui”, a spus Alexandru Băişanu. Alături de liderul liberalilor suceveni s-au aflat şi viceprimarul Sucevei Ovidiu Doroftei, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Ilie Niţă, liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, şi preşedintele tinerilor liberali,  Cătălin Viorel Pintea, precum şi mai mulţi consilieri judeţeni.

Întrebat ce cadou a cumpărat pentru soţia sa, Alexandru Băişanu a spus că i-a oferit acesteia un buchet de flori. El a precizat că a mers la Casa de Asigurări Sănătate pentru a-i oferi florile soţiei sale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii au oferit peste 3.000 de flori femeilor din Suceava.
 Vizualizări articol: 1202 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Liberalii au oferit peste 3.000 de flori femeilor din Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Trimis trimis de
( 9 mar 2013, 23:56:27
Sint de acord cu voi este un gest foarte frumos sa oferiti flori femeilor de 8 MARTIE DAR AR FI MAI INDICAT SA LE OFERITI UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT SI O VIATA MAI BUNA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei