Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 45 (5252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nordic Skate Park

Tinerii suceveni vor avea un skate park modern, lângă Patinoarul Areni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Iubitorii sporturilor pe role, în special skateboard şi patine cu rotile, vor avea la dispoziţie, într-o zonă foarte uşor accesibilă a municipiului Suceava, un skate park modern, în care să se poată antrena şi distra alături de prietenii lor, atât ziua, cât şi noaptea.

Proiectul Nordic Skate Parc, iniţiat de viceprimarul  Ovidiu Doroftei, urmează să primească finanţare în şedinţa de joi a Consiliului Local Suceava, când va fi aprobată repartizarea bugetului pe anul în curs.

Skate park-ul urmează să fie amenajat în imediata apropiere a Patinoarului Areni, în părculeţul din faţa acestuia, aflat într-o stare avansată de degradare.

„Am căutat o suprafaţă care să corespundă necesităţilor copiilor pe o perioadă mai mare de timp, iar zona cea mai uşor accesibilă şi neutilizată este parcul de lângă Patinoarul Areni”, a explicat Ovidiu Doroftei.

Conform proiectului de amenajare a obiectivului Nordic Skate Parc, suprafaţa acestuia va fi de peste 1.000 de mp, iar în jurul acestuia va fi amenajată o zonă verde.

“Vrem ca skate park-ul să fie iluminat pe bază de energie solară, să poată fi folosit şi pe timp de noapte, iar tinerii să poată urca pe internet poze şi filme cu reuşitele lor, prin intermediul unui hotspot gratuit”, a precizat viceprimarul Ovidiu Doroftei.

În opinia sa, acest skate park era necesar de multă vreme la Suceava, unde există numeroşi tineri adepţi ai acestor sporturi, care, în lipsa unui spaţiu amenajat adecvat, se dau pe role sau pe skatebord în parcuri şi alte spaţii publice total necorespunzătoare, unde există fel de fel de pericole, nu doar pentru ei, ci şi pentru trecători.

„Trebuie să le oferim un cadru în care să se desfăşoare, să-şi dezvolte abilităţile naturale pentru astfel de sporturi şi să aibă şi un anumit grad de siguranţă”, a adăugat Ovidiu Doroftei, care nu exclude ca skate park-ul să fie utilizat şi de cei care fac fel de fel de cascadorii pe biciclete.

Mai mult, la finalizarea pistelor skate park-ului, o variantă de decorare a acestuia ar fi organizarea unui concurs de grafitti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii suceveni vor avea un skate park modern, lângă Patinoarul Areni.
 Vizualizări articol: 2656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 20 voturi
Tinerii suceveni vor avea un skate park modern, lângă Patinoarul Areni4.6520

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NU lasa parcu in pace. trimis de
(25 feb 2013, 22:00:01
Gica contra 'al de mai sus, foarte bine ca face ceva din parcul ala, ca si asa numai prostii se intapla pe acolo. daca ai urmari ce fac copii astia, ai sti ca skateboardurile au tendinta sa zboare si sigur o sa ajunga prin intersectia de la categrala, macar aici e mai ferit de trafic.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei