Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 45 (5252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Antonescu, reales preşedinte al PNL cu 1434 "pentru" şi 44 "împotrivă"; 50 de voturi au fost nule

 

Crin Antonescu a fost reales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al PNL, delegaţii la Congresul partidului exprimând în favoarea moţiunii şi echipei propuse de acesta 1434 de voturi "pentru" şi 44 "împotrivă", 50 de voturi fiind nule.

Lista propusă de Crin Antonescu cuprinde 15 vicepreşedinţi cu atribuţii executive şi alţi 16 vicepreşedinţi aleşi în congres, alături de prim-vicepreşedintele PNL şi secretarul general.

Pentru funcţia de prim-vicepreşedinte a fost propus Klaus Iohannis, iar pentru cea de secretar general Eduard Hellvig.

 Cei 15 vicepreşedinţi executivi din lista propusă de Antonescu sunt: Daniel Chiţoiu -vicepreşedinte executiv cu atribuţii privind coordonarea activităţii guvernamentale şi a comisiilor de specialitate ale PNL; Radu Stroe - vicepreşedinte executiv cu atribuţii de aplicare a Statutului şi a hotărârilor partidului; Eugen Nicolăescu - vicepreşedinte executiv cu atribuţii privind resursele umane; Norica Nicolai - vicepreşedinte executiv cu atribuţii în domeniul afacerilor europene, relaţiile cu ALDE şi Internaţionala Liberală şi coordonarea grupului parlamentar din PE; Mihai Voicu - vicepreşedinte executiv cu atribuţii în domeniul comunicării; Relu Fenechiu - vicepreşedinte executiv cu atribuţii privind relaţia cu partidele politice; Varujan Vosganian - vicepreşedinte executiv cu atribuţii privind programele şi politicile sectoriale; Puiu Haşotti - vicepreşedinte executiv cu atribuţii de coordonare a activităţii grupurilor parlamentare; Dan Motreanu - vicepreşedinte executiv cu atribuţii de coordonare a reţelei electorale; Rareş Mănescu - vicepreşedinte executiv cu atribuţii de coordonare a Consiliului de Coordonare a Municipiului Bucureşti; Marcel Vela - vicepreşedinte executiv cu atribuţii privind administraţia publică; Tudor Chiuariu - vicepreşedinte executiv cu atribuţii privind afaceri constituţionale, politici legislative, drepturi şi libertăţi fundamentale; Mircea Diaconu - vicepreşedinte executiv cu atribuţii privind relaţiile cu societatea civilă şi minorităţi; Ovidiu Silaghi - vicepreşedinte executiv cu atribuţii privind relațiile externe; Florin Alexe - vicepreşedinte executiv cu atribuţii de coordonare a organizaţiilor speciale (TNL, OFL, CSL).

 Pentru funcţiile de vicepreşedinte au fost propuşi: Cristian Adomniţei, Cristinel Bîgiu, Ilie Bolojan, Aristotel Căncescu, Ciprian Dobre, Răducu Filipescu, Sorin Frunzăverde, Mircea Moloţ, Marian Petrache, Cornel Popa, Nicolae Robu, Dan Radu Ruşanu, Marius Stan, Romeo Stavarache, Florin Ţurcanu, Horea Uioreanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu, reales preşedinte al PNL cu 1434 "pentru" şi 44 "împotrivă"; 50 de voturi au fost nule.
 Vizualizări articol: 2438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.28/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 18 voturi
Antonescu, reales preşedinte al PNL cu 1434 "pentru" şi 44 "împotrivă"; 50 de voturi au fost nule4.3518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Presedintele Romaniei trimis de
(25 feb 2013, 12:26:35
La acest congres s-a ales viitorul presedinte al Romaniei Crin Antonescu.De asemenea si viitorul presedinte PNL Klaus iohannis.Cei trei tradatori vanduti lui basescu care au vrut sa destabilizeze PNL -USL au plecat cu coada intre picioare.E vorba de Tariceanu,Chiliman,Orban.Viito tarii pana in 2020 va fi decis si coordonat de Antonescu,Ponta ,Iohannis.
1.1  RE: Presedintele Romaniei trimis de
(25 feb 2013, 13:07:49
Să ne aștepțăm la lucruri bune și constructive ;pentru prima dată după revoluție când udmr-ul nu este la guvernare.
2.   PNL=PCR trimis de
(25 feb 2013, 13:23:10
SE RASUCESTE IN MORMANT BRATIANU
3.   Crin trimis de
(25 feb 2013, 16:01:57
Crin Jong Il reales la al paișpelea congres! Nici Ceaușescu nu avea procentele ăstuia...
4.   Gandul trimis de
( 7 mar 2013, 16:33:50
"#65 Radu mamii
5.03.2013 11:28
Raspunde Aloooooo....mai usurel fratilor!!!
Ce atata gargara!
A venit USL-ul si gata. S-a terminat cu tot si cu toate...cumparati sapun de calitate pentru poponet ca ne ard astia si o sa ne arda mult si bine pana cand o sa ne usture!
Ati primit de la Pontica tot ce meritati si pe deasupra, un mare bonus-hapu.
Rau cu Boc dar sa vedeti ce ne asteapta cu acesti gorbaciv-isti.....#65 Radu mamii
5.03.2013 11:28
Raspunde Aloooooo....mai usurel fratilor!!!
Ce atata gargara!
A venit USL-ul si gata. S-a terminat cu tot si cu toate...cumparati sapun de calitate pentru poponet ca ne ard astia si o sa ne arda mult si bine pana cand o sa ne usture!
Ati primit de la Pontica tot ce meritati si pe deasupra, un mare bonus-hapu.
Rau cu Boc dar sa vedeti ce ne asteapta cu acesti gorbaciv-isti....."

5.   Tot gandul trimis de
( 7 mar 2013, 16:36:40
"#66 Treziti-va!
5.03.2013 11:46
Raspunde Romanasi, treziti-va! Germania nu are nevoie de tiganii si sarantocii din Romania si Bulgaria! Intelegeti ca Romania nu reprezinta aproape nimic la nivel European si Mondial!!.. Cu nationalismul asta de parada nu se rezolva nimic! Din pacate, germanii apreciaza calitatile care nu le au romanii: corectitudina, harnicia, parolismul, coloana vertebrala, etc.!!"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei