Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 45 (5252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cadouri de mărţişor

Show de modă Cătălin Botezatu, în cadrul evenimentului „Te răsfăţ, femeie!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Odată cu venirea primăverii, Shopping City Suceava (SCS) a pregătit cadouri speciale de mărţişor – un impresionant spectacol de modă al creatorului  Cătălin Botezatu,  oferte speciale şi premii de răsfăţ pentru doamne şi domnişoare.

În prima săptămână din martie, SCS omagiază femeile, pe care le invită să participe la tombola specială de mărţişor. Zilnic, primele o sută de doamne şi domnişoare care fac cumpărături de minim 100 lei din magazinele din Shopping City Suceava pot câştiga: vouchere în valoare de 100 lei la B&B Collection şi şedinţe de machiaj, flori la ghiveci oferite de Baumax, vouchere de frumuseţe la salonul D`Anais, cosmetice şi bijuterii Avon, ore de aerobic la Energy fitness club şi vouchere de cumpărături la magazinele din cadrul centrului comercial. Desigur, şi domnii pot participa la tragerea la sorţi şi pot câştiga pentru femeile din viaţa lor mult doritele premii.

Pe 1 şi 8 martie, pe lângă ofertele speciale din magazinele din Shopping City Suceava, conform tradiţiei, vizitatorii vor primi mărţişoare, iar pe 8 martie, vor fi oferite flori pentru toate doamnele şi domnişoarele.

 

Prezentare de lenjerie intimă şi costume sport pentru bărbaţi, create de Cătălin Botezatu

Duminică, 3 martie, începând cu ora 17:00, sucevenii sunt invitaţii de onoare ai unui spectacol de modă de excepţie. Celebrul Cătălin Botezatu vine să-ţi prezinte ultima lui colecţie într-un show incendiar.  „Aviatorul” este una dintre cele mai de succes colecţii ale sale, având ca sursă de inspiraţie cunoscutul film “Top Gun” şi prezintă lenjerie intimă şi costume sport pentru bărbaţi.

Cei prezenţi vor fi provocaţi să participe la concursuri cu premii speciale pentru Ziua Femeii: seturi de cosmetice, cine romantice, abonamente de fitness precum şi vouchere de cumpărături.

După eveniment, la Alexandria Librării, va urma sesiunea de autografe pentru audiobook-ul “Trei vieţi. Pedeapsa” în lectura lui Cătălin Botezatu şi Gabriel Duţu, după cartea autobiografică cu acelaşi nume, primul volum al trilogiei despre viaţa celui mai cunoscut designer român în ţară şi peste hotare, scris de Monica Vlad.

Tot duminică, magazinele din Shopping City Suceava îşi vor etala noile colecţii de primăvară, iar salonul D`Anais din Shopping City Suceava va asigura coafura şi machiajul modelelor şi, totodată, va prezenta ultimele tendinţe în domeniu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Show de modă Cătălin Botezatu, în cadrul evenimentului „Te răsfăţ, femeie!”.
 Vizualizări articol: 1435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Show de modă Cătălin Botezatu, în cadrul evenimentului „Te răsfăţ, femeie!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei