Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 35 (5242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Reprezentanţii a cinci instituţii sucevene verifică achiziţiile făcute de Primăria Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O comisie de control formată printr-un ordin al prefectului judeţului Suceava, Florin Sinescu, va verifica achiziţiile publice făcute de Primăria din Rădăuţi începând din anul 2008. Florin Sinescu a arătat că a dispus acest control după ce la Prefectura Suceava a fost primită o sesizare legată de modul de derulare a mai multor contracte încheiate între Primăria Rădăuţi şi diverşi agenţi economici, pentru achiziţia de bunuri şi servicii. Sinescu a explicat că în sesizare se reclamă faptul că aceste contracte ar fi încheiate fără respectarea prevederilor legale, în sensul să nu existau prevederi bugetare aprobate de Consiliul Local sau nu au fost respectate procedurile de achiziţii publice.

Prefectul a declarat că din comisia de control care va verifica contractele de achiziţie făcute de Primăria Rădăuţi vor face parte reprezentanţi ai Prefecturii, ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean, ai Gărzii Financiare, ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice şi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii.

Reamintim că prefectul a anunţat în cursul săptămânii trecute că Prefectura Suceava a depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi o plângere penală pe numele primarului acestui municipiu, Aurel Olărean. Edilul rădăuţean este acuzat de abuz în serviciu, după ce a refuzat să constate încetarea mandatelor a trei consilieri locali ai USL şi numirea în aceste funcţii a supleanţilor de pe lista electorală de la alegerile locale din luna iunie a anului trecut.

Florin Sinescu a explicat că nici până în momentul de faţă primarul Aurel Olărean nu a luat act de demisiile a trei consilieri locali, Nistor Tatar, Lăcrămioara Loghin şi Constantin Galan, şi nici nu i-a numit pe înlocuitorii acestora. Sinescu a explicat că după demisiile fiecăruia dintre cei trei, până la prima şedinţă ordinară a deliberativului local, Aurel Olărean trebuia să facă un raport semnat de el şi de secretarul primăriei prin care să constate încetarea de drept a mandatelor consilierilor locali care şi-au depus demisia şi declararea locurilor vacante.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reprezentanţii a cinci instituţii sucevene verifică achiziţiile făcute de Primăria Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2046 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Reprezentanţii a cinci instituţii sucevene verifică achiziţiile făcute de Primăria Rădăuţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Praf in ochi trimis de
(13 feb 2013, 11:40:46
Nu puteti sa-i faceti nimic,trec controalele iau dreptul totul normal,dar daca nici acum nu se termina cu acest individ(Oly) inseamna ca la Prefectura sunt niste neputinciosi.si U S L=0.
2.   EXTAZ trimis de
(13 feb 2013, 14:07:59
POFTIM,POFTIM SI LA C-LUNG MOLDOVENESC,VETI AVEA PARTE DE ,,SEZATII TARI'' DACA O VETI LUA CU INCEPUTUL,ADICA CU 2005.VA PUTEM PUNE LA DISPOZITIE TOATE,,LAUDELE'' SCRISE,SEMNATE SI STAMPILATE ALE CONDUCERII PRIMARIEI,UNELE AVIZATE PTR LEGALITATE.CAT SI CELE ALE CONS.LOCAL.
DE VERIFICAT SI PUZDERIA DE PROIECTE CU STUDII PLATITE SI INTRATE CU,, OISTEA-N GARD'',CAT SI INUTILITATEA UNOR CONSTRUCTII PANA IN PREZENT,SUPUSE DEGRADARII.
IN AFARA CA VETI FI APRECIATI DE SEFI SI POATE AVANSATI IN FUNCTII,O PARTE DIN POPULATIE SE VA RUGA PTR SANATATEA DVS.MAI SPERAM INCA,CA SE VA FACE ,,CURATENIA'' CE TREBUIA INCEPUTA DE MAI DEMULT.SUCCES!!!
3.   APEL trimis de
(13 feb 2013, 14:09:57
ABCDARE,SE CERE IMPERIOS SI INTERVENTIA TA,ACUM DACA SE POATE.MULTAM'!
4.   Felicitari Prefectului! trimis de
(13 feb 2013, 20:29:14
In sfarsit s-a sesizat cineva asupra atator ilegalitati facute in Radauti de un personaj imoral, incult si care isi bate joc de un oras intreg! Deoarece a spalat creierele unor fripturisti fara coloana vertebrala care ii stau in preajma lui, doar or avea si ei ceva de castigat, si care au ajuns sa-l sustina neconditionat si-a permis sa depaseasca orce limita a bunului simt! Sper ca organele de control sa ia si masuri in urma acestui control! Oamenii de buna credinta din oras au asteptari foarte mari!
5.   PTR.ANTIOLI trimis de
(14 feb 2013, 08:24:24
vrem un control si la firmele lui MAIREAN,AM AUZIT CA INCURAJEAZA MUNCA LA NEGRU.
6.   Apa de ploi trimis de
(15 feb 2013, 16:02:29
asta a debransat de la APA doua scari de bloc in timp ce BUCOVINA SEX are datori de 330.000 lei. e posibil ASA CEVA?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei