Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 35 (5242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Obstacol pe carosabil

Accident în lanţ, cu patru răniţi, plecat de la o căruţă abandonată în drum

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 60 de ani, au ajuns pe paturile de spital, ieri dimineaţă, după ce au fost victimele unui eveniment rutier, înregistrat la ieşirea din municipiul Rădăuţi spre comuna Frătăuţii Vechi, accident în care au fost implicate patru autovehicule. Totul a plecat de la o căruţă aflată la marginea drumului, pe care şoferul unei autoutilitare nu a putut să o evite în condiţiile în care afară era întuneric, iar şoseaua era acoperită cu gheaţă. 

Ieri, în jurul orei 06.00, rădăuţeanul Vasile Cernovschi, în vârstă de 51 de ani, conducea, pe drumul judeţean 178C, o autoutilitară marca Volkswagen Transporter, dinspre Frătăuţii Vechi spre Rădăuţi. Potrivit primelor cercetări efectuate de lucrătorii de poliţie, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu gheaţă, la un moment dat, autoutilitara a intrat în coliziune, faţă-spate, cu atelajul cu tracţiune animală, maşina fiind avariată. După câteva momente, din aceeaşi direcţie de mers s-a apropiat o altă autoutilitară, marca Mercedes 307D, însă şoferul acesteia, Mihai Moloci, de 34 de ani, din Gălăneşti, a observat din timp accidentul, a frânat şi a oprit în spatele Volkswagen-ului. După scurt timp, o Dacie 1310 care circula pe aceeaşi direcţie şi al cărei şofer nu a putut opri în timp util pe şoseaua acoperită cu gheaţă s-a izbit în spatele autoutilitarei Mercedes. Patru persoane din Dacie au fost rănite.

Trebuie menţionat că din impact Mercedes-ul a fost împins în Volkswagen-ul din faţa sa, maşinile fiind avariate uşor. Ca şi cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, un Renault Symbol, care se deplasa în spatele Daciei, a frânat în ultima clipă şi, deşi conducătorul auto a virat spre stânga, a acroşat colţul din dreapta-spate al autoturismului Dacia, cele două maşini fiind avariate.

 

Trei dintre pasagerii Daciei au fost transferaţi la Spitalul Judeţean Suceava

Din păcate, din accident au rezultat patru victime, care erau în autoturismul Dacia, victime ce au fost transportate la Spitalul Municipal din Rădăuţi. Şoferul Daciei 1310, rădăuţeanul Laurentie Moisuc, de 60 de ani, a fost diagnosticat cu „policontuzii, traumatism cranio-cerebral cu comoţie”, necesitând şapte-zece zile de îngrijiri medicale, Maria Rusu, de 53 de ani, cu „traumatism cranio-facial cu plăgi multiple, otoragie stânga”, leziuni pentru care necesită 20-30 de zile de îngrijiri, Maria Capră, 59 de ani, „traumatism cranio-cerebral minor nivel 0, plăgi faciale, entorsă coloană cervicală”, cu şapte-zece zile de îngrijiri, iar Cătălina Bilan, de 22 de ani, a fost diagnisticată cu „traumatism cranio-facial, excoriaţii frontale şi buză inferioară”, necesitând cinci-şapte zile de îngrijiri.

Din cauza gravităţii rănilor, primii trei menţionaţi mai sus au fost transferaţi la Spitalul Judeţean Suceava. Şoferul Daciei nu a fost verificat, din cauza leziunilor, cu aparatul alcooltest, însă i-au fost recoltate, la Suceava, probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Chiar dacă pentru ceilalţi trei conducători etiltesterul a indicat valoarea zero, le-au fost recoltate şi lor probe biologice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident în lanţ, cu patru răniţi, plecat de la o căruţă abandonată în drum.
 Vizualizări articol: 2642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Accident în lanţ, cu patru răniţi, plecat de la o căruţă abandonată în drum4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei