Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 1 (5208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ţeavă crăpată

Un ţurţure a lăsat fără gaz metan peste o sută de familii din Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un ţurţure căzut de pe un bloc a crăpat o ţeavă de gaz metan, provocând momente de panică printre locatari şi lăsând fără gaz peste o sută de familii. S-a întâmplat ieri, în jurul orei 13.00, la un bloc de garsoniere de pe Strada Eroilor, în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. 

Conducta s-a crăpat, iar gazul a început să inunde apartamentul de la parter al blocului, intrând printr-o gaură de aerisire de la bucătărie.

Proprietarul a simţit dintr-odată mirosul înţepător al gazului metan şi a avut inspiraţia de a nu aprinde lumina. A scos rapid siguranţele de la instalaţia electrică şi a sunat la 112.

La faţa locului au ajuns pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, care au reuşit să întrerupă gazul metan şi au asigurat zona până când au ajuns cei de la E.ON Gaz.

Plutonier major Dan Moroşanu, purtător de cuvânt ISU Suceava, a declarat: „În urma căderii unui ţurţure de pe acoperişul blocului s-a fisurat ţeava de gaz, iar situaţia de urgenţă apărută a necesitat monitorizare din partea pompierilor de la Detaşamentul Suceava. Nu s-au înregistrat victime şi nu a fost cazul să evacuăm persoane.”

Lucrătorii E.ON ajunşi iniţial la faţa locului au constatat că nu pot remedia pe loc situaţia şi au chemat forţe suplimentare. Întreg imobilul, format din 120 de garsoniere, a rămas fără gaz metan.

Locatarii au remarcat că dacă ţurţurele ar fi căzut peste ţeavă noaptea, totul s-ar fi putut transforma într-o tragedie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un ţurţure a lăsat fără gaz metan peste o sută de familii din Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1274 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un ţurţure a lăsat fără gaz metan peste o sută de familii din Burdujeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei