Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 1 (5208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intervenţii pompieri

O persoană găsită carbonizată şi 12 incendii în ultimele zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai puțin de 12 incendii s-au înregistrat în ultimele zile pe raza județului, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, o persoană fiind găsită carbonizată.

În seara zilei de 29 decembrie 2012, s-a înregistrat un incendiu la un transformator electric de pe strada Izvorul Alb, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, pompierii din localitate intervenind pentru stingerea flăcărilor care amenințau să cuprindă şi o casă din apropiere.

Pe 30 decembrie, pompierii au fost solicitați să intervină la alte două incendii, în municipiul Suceava, la o cutie de distribuție de pe un stâlp de iluminat de pe strada Humorului, şi la Vatra Dornei, la un autoturism.

În ultima zi a anului trecut, la dispeceratul ISU Suceava s-au primit patru apeluri telefonice care anunțau incendii la coșurile de fum a trei case case, una din Vatra Dornei, una din Preuteşti şi una din Câmpulung Moldovenesc, şi un incendiu la orașul Gura Humorului, unde, de la o țigară aruncată la întâmplare, au fost distruse parțial de flăcări două gospodării.

 

Cadavrul unui bărbat, găsit de pompieri într-o locuinţă socială din Fălticeni

Şi în prima zi a anului 2013 s-au înregistrat nu mai puţin de patru incendii. În jurul orei 5:50, pompierii au fost trimişi la Solca, acolo unde un incendiu izbucnit la un coş de fum ameninţa să cuprindă toată casa. Tot dimineaţă, aceiaşi pompieri au fost trimişi să stingă un incendiu la o gospodărie din Cajvana, unde, tot de la un coş de fum, grajdul a fost cuprins de flăcări.

Prima zi a noului an a fost una cu ghinion şi pentru o familie din Vatra Dornei, al cărei apartament  a fost distrus de flăcările izbucnite în urma unui scurtcuit de la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător. Focul a distrus mobilierul, bunuri electrocasnice şi materiale textile aflate în dormitorul apartamentului respectiv.

Seara de 1 ianuarie 2013 s-a încheiat tragic, pompierii din Fălticeni intervenind pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă socială din localitate. În camera unde a avut loc incendiul, echipajele ISU au găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat, identificat ulterior în persoana unui anume Petru Olariu, de 44 de ani, din Vultureşti.

Respectivul îl rugase pe chiriaşul camerei respective să îl lase să locuiască acolo în acea seară, iar incendiul a izbucnit fie de la o lumânare aprinsă, fie de la un rest de ţigară aruncat pe materiale combustibile.

Miercuri dimineaţă, pompierii Detaşamentului Suceava au fost trimişi la un incendiu izbucnit de la coşul de fum al unei locuinţe din Moara. Au ars şase metri pătraţi din planşeul bucătăriei din zona coşului de fum deteriorat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O persoană găsită carbonizată şi 12 incendii în ultimele zile.
 Vizualizări articol: 921 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O persoană găsită carbonizată şi 12 incendii în ultimele zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei