Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 dec 2012 - Anul XVII, nr. 283 (5188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prinşi de poliţie

Trei tineri cu vârste de 16-20 de ani, spărgători în serie de maşini şi magazine din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tineri din oraşul Liteni, cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani, au fost identificaţi de poliţie ca autori ai mai multor spargeri ce au avut loc în ultimele săptămâni în municipiul Suceava, fiind vorba în principal de furturi din autoturisme şi magazine. Cei trei suspecţi au ajuns pe mâna poliţiei după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o patrulă i-a depistat în flagrant în timp ce încercau să spargă o firmă de pe Aleea Saturn din Suceava, în cartierul George Enescu.

Conform anchetei poliţiei, înainte de a fi prinşi, în aceeaşi noapte, cei trei, Vasile Capră, în vârstă de 20 de ani, Ionel A., de 17 ani, şi Daniel C., de 16 ani, au spart mai multe autoturisme din Suceava, asupra lor poliţiştii găsind două staţii de emisie recepţie, antene, radiocasetofoane auto şi scule auto.

În timpul audierilor cei trei au recunoscut şi comiterea altor furturi din autoturisme comise pe raza municipiului Suceava în perioada 16-23 noiembrie. De asemenea, precizează poliţia, aceştia au mai spart un magazin de unde au furat nouă telefoane mobile, dar şi un garaj de unde au furat numeroase bunuri.

Inspectorul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava a declarat: „Bunurile sustrase, în valoare totală de 17.200 lei, constând în aparatură electronică, radiocasetofoane, CD-playere, telefoane mobile etc., au fost recuperate în proporţie de 70% şi au fost restituite părţilor vătămate. În baza probelor administrate de la diferiţi cumpărători din oraşul Liteni, la data de 1 decembrie au mai fost recuperate încă şapte radiocasetofoane, două staţii emisie recepţie auto, precum şi alte bunuri, care sunt corp delict din alte fapte comise de cei trei autori, dosare care vor fi soluţionate ulterior”.

 

Probe certe în cazul a 14 furturi şi mandate de arestare pentru toţi trei

În total, poliţiştii au adunate probe despre 14 fapte de furt comise de cei trei tineri, toate în municipiul Suceava, cu precizarea că există şi multe alte furturi cu autori necunoscuţi în care se încearcă recuperarea prejudiciului şi probarea suspecţilor. 

Anchetatorii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava au conexat faptele şi au dispus începerea urmării faţă de cei trei, reţinându-i pentru 24 de ore.

Având în vedere probatoriul solid, autorii, inclusiv cei doi minori, au fost prezentaţi de procurori instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Sâmbătă, Judecătoria Suceava a decis că toţi trei trebuie cercetaţi în stare de arest. Minorii de 16 şi 17 ani au primit mandate de arestare pentru 19 zile, în timp tânărul de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Cei trei au ajuns în arestul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei tineri cu vârste de 16-20 de ani, spărgători în serie de maşini şi magazine din Suceava.
 Vizualizări articol: 1399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei tineri cu vârste de 16-20 de ani, spărgători în serie de maşini şi magazine din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei