Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 oct 2012 - Anul XVII, nr. 230 (5135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prafuri periculoase

Tânărul care a înjunghiat doi clienţi la Vama Veche căuta etnobotanice la masa victimelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mihai Gherman (23 de ani), alias „Porcu”, din comuna Şcheia, individul care a înjunghiat grav doi tineri în restaurantul Vama Veche, căuta etnobotanice la masa victimelor, susţin surse din rândul anchetatorilor.

Reţinut pentru 24 de ore, Gherman a fost arestat preventiv ieri după-amiază pentru tentativă la omor deosebit de grav.

 

De la ce a pornit tot scandalul

Potrivit anchetatorilor, scandalul din noaptea de sâmbătă spre duminică, de la restaurantul Vama Veche, a fost provocat chiar de către Gherman, care, în stare avansată de ebrietate, s-a dus la masa victimelor şi le-a cerut să-i vândă etnobotanice.

Cezar Huţanu (24 de ani) şi Andrei Gheaţă (23 de ani), cei doi tineri înjunghiaţi, ambii fără ocupaţie, erau la o masă de la etajul restaurantului, împreună cu un prieten de-al lor. I-au spus lui Gherman că e o confuzie şi atunci a izbucnit tot scandalul.

 „Porcu” s-a dezbrăcat la bustul gol şi a început să-i ameninţe pe cei trei tineri. Apoi, a început să arunce înspre masa acestora cu sticle şi veselă.

Scandalul s-a mutat la parterul localului, când victimele şi amicul acestora au coborât, iar unul dintre ei l-a lovit cu un scaun pe Dumitru Elvis Rostaş (23 de ani),  un tânăr care se afla împreună cu Mihai Gherman. „Porcu” a ieşit afară din local şi a cerut ajutorul unui alt tânăr care se afla într-un autoturism taxi, însă acesta din urmă a refuzat să se implice în scandal.

Dornic de răzbunare şi cu mintea îmbibată de alcool, Gherman a intrat înapoi în restaurant, a scos un briceag şi i-a înjunghiat în zona abdominală pe cei doi tineri.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de luat vederi ale localului, deşi răniţi, cei doi tineri înjunghiaţi au ripostat şi l-au „şifonat” pe atacatorul lor, după care au chemat ambulanţa.

 

Agresorul nu îşi mai aminteşte nimic

Cezar Huţanu şi Andrei Gheaţă au fost preluaţi de ambulanţieri şi transportaţi la „Urgenţele” Spitalului Judeţean, unde au fost supuşi în aceeaşi noapte unor intervenţii chirurgicale, fiind internaţi apoi pe secţia de Reanimare.

Pentru că viaţa celor doi tineri înjunghiaţi a fost pusă în pericol, procurorii l-au pus sub acuzare pe Mihai Gherman sub acuzaţia de tentativă la omor deosebit de grav.

Anchetatorii nu exclud ca „Porcu” să fi fost şi sub influenţa etnobotancielor.

La audieri, Gherman nu îşi mai amintea mare lucru din ceea ce s-a întâmplat în acea noapte la Vama Veche.

De altfel, anchetatorii au aşteptat câteva ore ca Mihai Gherman să se trezească din beţie, pentru a-l putea audia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a înjunghiat doi clienţi la Vama Veche căuta etnobotanice la masa victimelor.
 Vizualizări articol: 2326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Tânărul care a înjunghiat doi clienţi la Vama Veche căuta etnobotanice la masa victimelor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 2 oct 2012, 12:31:58
Bai "desteptilor",inainte de a redacta o stire,informati-va mai bine!!! Nu distorsionati realitatea,reporteri de doi bani! Va este lene sa verificati informatia si scrieti ce vor muschii vostri,ca de asta sunteti platiti sa aduceti "stiri senzationale"! RUSINE MONITORUL!!
2.   Xyz trimis de
( 2 oct 2012, 17:30:35
"victimele" sunt tot niste golani,niste smecherasi care nu muncesc nicaieri si le place scandalul...au gasit un tigan fost puscarias care a bagat cutitu in ei
3.   Comentariu trimis de
( 2 oct 2012, 22:29:52
ANTONESCU de-ar mai fi trait , poate nu auzeam acum de ''porci''!
4.   Moartea rosie smurd trimis de
( 3 oct 2012, 08:03:23
Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD!!!
5.   XYZ, trimis de
( 4 oct 2012, 12:22:01
Ce le mai stii tu pe toate!!laughing O fi baietii niste smecherasi,dar cu siguranta nu au cautat un tigan pentru scandal...Stai in banca ta si nu te pronunta prin texte nefondate!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei