Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 oct 2012 - Anul XVII, nr. 230 (5135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Venituri

Biroul Vamal Dorneşti contribuie vârtos la bugetul statului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În primele opt luni ale acestui an, la Biroul Vamal Dorneşti au fost realizate la bugetul de stat venituri în sumă de 95,4 milioane de lei, mai mari cu 13,3% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Aşa rezultă din raportul prezentat de şeful Biroului, Nicolai Lucaci, în ultima şedinţă a Colegiului Prefectural. Veniturile au fost realizate din axele vamale, TVA şi accize la mărfuri. Raportul arată că operatorii vamali au întocmit un număr de şapte procese verbale de contravenţie, aplicând amenzi în sumă de 27.500 de lei, au confiscat 27.000 de ţigarete şi 35 de grame de substanţe etnobotanice. Efectuând o analiză a indicatorilor fizici, se constată o creştere cu 31% a operaţiunilor vamale de export şi cu 30% a numărului de mijloace de transport controlate. În primele opt luni ale acestui an au fost controlate peste 60.000 de persoane, 33.000 de vagoane, 5.700 de containere şi peste 6.000 de camioane. Printre principalele mărfuri care se importă enumerăm buşteni, hârtie, îngrăşăminte, materiale de construcţii, motorină, produse laminate, metanol, cărbune, iar printre mărfurile care se exportă avem panouri prefabricate din lemn, PAL, cherestea, piese auto, benzină. Biroul Vamal Dorneşti are în subordine Punctul Vamal Vicşani, Punctul Vamal Oficiul Poştal Rădăuţi şi punctele de trecere simplă a frontierei Ulma şi Vicovu de Sus, acestea având activitatea sistată fiind supuse unor lucrări de modernizare pentru a corespunde cu normele Schengen.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Biroul Vamal Dorneşti contribuie vârtos la bugetul statului.
 Vizualizări articol: 1189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biroul Vamal Dorneşti contribuie vârtos la bugetul statului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei