Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 oct 2012 - Anul XVII, nr. 230 (5135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violenţe scăpate de sub control

La crâşmă, un minor de 15 ani i-a zdrobit unui tânăr capul cu ciocanul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La nici o zi de la tentativa de omor deosebit de grav de la restaurantul Vama Veche, de la ieşirea din Suceava spre Gura Humorului, o altă faptă similară, de aceeaşi gravitate, a avut loc la Corocăieşti, tot la un local şi tot pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a prezentat pe buletinul informativ de ieri şi alte agresiuni, petrecute în urma unor scandaluri iscate tot la baruri şi discoteci din judeţ.

 

Tânăr de 19 ani, bătut cu ciocanul de un minor de 15 ani

Duminică seară, în jurul orei 24:45, poliţiştii de la Vereşti au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că mai mulţi tineri s-au bătut în faţa unui bar din Corocăieşti, fiind solicitată şi o ambulanţă pentru unul dintre protagoniştii scandalului, care era în stare gravă.

În urma cercetărilor făcute de poliţiştii trimişi la faţa locului s-a stabilit că în acea seară, în jurul orei 23:00, Dumitru Ifrim, de 21 de ani, din localitate, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovit cu pumnii de către trei consăteni, Vasilică Aioanei, de 19 ani, Mihăiţă Aioanei, de 15 ani, şi Alexandru Bejinariu, de 18 ani.

Minorul de 15 ani, precizează poliţia, a lovit victima şi cu un ciocan în zona capului.

Tânărul agresat a ajuns la spital, în stare gravă, fiind diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral regiunea parietală stângă, contuzie piramidă nazală, contuzie hemitorace stânga, contuzie articulaţie cot stâng, fractură os parietal cu exprimare de substanţă cerebrală”.

 „Din primele verificări, cât şi concluziile medicilor de la Unitatea de Primire a Urgenţelor, a rezultat faptul că viața victimei a fost pusă în primejdie”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Ancheta în acest caz a fost preluată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind vorba de o tentativă de omor calificat.

 

Scandal la barul „Uranus” din zona gării Burdujeni

Un alt scandal a avut loc duminică dimineaţă, la barul „Uranus” din zona gării Burdujeni.

Potrivit poliţiei, în jurul orei 4:30, mai mulţi tineri s-au luat la bătaie. Iulian Anton, în vârstă de 20 de ani, a avut un conflict cu Cosmin Turenschi, de 22 de ani, primul fiind lovit cu pumnul de acesta din urmă.

Anton a ripostat, însă Turenschi şi prietenii cu care se afla acesta în bar l-au luat la bătaie.

Tânărul de 20 de ani a fost transportat la spital, fiind diagnosticat cu contuzie regiune cervicală şi lombară, însă medicii de la „Urgenţe” au apreciat că nu se impune internarea.

„În timpul altercaţiei  a fost distrusă o masă şi pahare, la acea oră în local nemaifiind alte persoane”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava, precizându-se că în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

 

Bătaie cu pietre, între tinerii din două sate

Tot duminică dimineaţă, în jurul orei 3:30, două grupuri de tineri, unii din Pârteştii de Jos, ceilalţi din Pârteştii de Sus, care au ieşit de la discotecă, s-au luat la ceartă.

Tinerii dintr-un grup s-au refugiat în curtea unui localnic din Pârteştii de Sus, iar ceilalţi au început să arunce cu pietre asupra locuinţei, distrugând două ochiuri de geam şi provocând câteva găuri în lambriul din plastic PVC al locuinţei.

 Tinerii din curte au răspuns în acelaşi mod şi au aruncat şi ei cu pietre înspre grupul din stradă, una dintre pietre lovind geamul lateral din partea dreapta faţă a unui autoturism Opel Vectra.

Aceeaşi piatră a lovit-o în cap pe o adolescentă de 16 ani care se afla pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului respectiv. Minora a refuzat însă să fie transportată la spital.

Ulterior, tinerii din Pârteştii de Sus s-au deplasat în satul vecin şi au atacat şi ei cu pietre înspre casa unuia dintre tinerii din cealaltă tabără, spărgând un geam de la locuinţă.

„În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea tuturor participanţilor la scandal și stabilirea cu exactitate a participaţiei fiecăruia, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și distrugere”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

 

Minor snopit în bătaie la ieşirea de la discotecă

Scandal, duminică dimineaţă, şi în oraşul Liteni, în apropierea discotecii din localitate.

Un tânăr de 17 ani, Daniel Liteanu, din localitate, a fost bătut de două persoane la ieşirea de la discotecă.

S-a întâmplat în jurul orei 3:00, când victima, în stare de ebrietate, vroia să plece spre casă.

Adolescentul a fost ajuns din urmă de doi tineri cu care a mai avut neînţelegeri, iar cei doi l-au lovit cu un par şi cu picioarele în zona capului şi a toracelui.

Minorul a fost transportat la spital, unde a rămas internat pentru investigaţii amănunţite în vederea stabilirii diagnosticului exact.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în vederea identificării autorilor”, precizează poliţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La crâşmă, un minor de 15 ani i-a zdrobit unui tânăr capul cu ciocanul.
 Vizualizări articol: 2135 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
La crâşmă, un minor de 15 ani i-a zdrobit unui tânăr capul cu ciocanul5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 2 oct 2012, 11:50:32
Ar trebui ca primarii din comune sa-i stranga pe toti taranii din zona lor, in fiecare duminica, si sa le explice ca am iesit din evul mediu si am intrat in UE. Normal ca bietii taranoi vor pricepe mai greu treaba asta, dar, cu multa rabdare, poate se vor domestici. Altfel vom fi nevoiti sa facem niste tarcuri in Lunca Sucevei si cum prindem un taranoi ca a intrat in oras, cum il bagam in tarc! Poate asa nu vor mai fi scandaluri in baruri, pe strazi si in cluburi. Nu vedeti? A venit taranul din Mitocul Dragomirnei in oras cu cutitul de taiat porcul la el! Asa a invatat el de la tac-su' ca se face!
2.   Ora trimis de
( 2 oct 2012, 11:59:52
Ce tare esti! "Duminică seară, în jurul orei 24:45"... Ti-a dictat politia, sau ai bagat-o de la tine?
3.   Cand v-om sti sa facem diferenta intre bine si rau trimis de
( 2 oct 2012, 20:23:31
Cam putine comentarii la acest articol,cu "drept crestini",(a e intelege "ortodocsi"),dar cand a fost vorba de cei 4 tineri inchisi in Indonezia ptr.ca imparteau Bibli,s-au gasit o gramada sa comenteze contra lor.Ce e mai bine,sa se imbete si sa se bata,sa umble cu cutite,etc. sau sa imparta Bibli ca sa citesca oamenii sa stie ce e bine si ce e rau,si poate asa se v-a schimba cata de cat societatea?
4.   Prostia nu doare, ce pacat! trimis de
( 2 oct 2012, 22:01:17
Aceste reactii ale celor prezentati este rodul celor 23 ani de indobitocire a poporului roman , de catre cei ce ne conduc destinele-fostii securisti deghizati in politicieni (antenele lui diakonescu, politica lui iliesku&company, basesku si alti politruci), care si-au vazut interesul material imediat si ne-au vandut westului pe 2 lei, west care a avut interes si are sa aiba un popor de dobitoci, pe care sa-l subjuge dupa bunul plac.
La oras de bine de rau, copii care au crescut fara parinti(plecati peste hotare la munca) s-au mai autoeducat , dar la sate totul a ramas o apa si-un pamant, neavand acces la informare , ci numai la prosteala de la PROTV, ANTENA 1,2,3,ETC, etc.
Semeni vant, culegi furtuna!Nu vreau sa ma gandesc ce va fi peste 10-15 ani in aceasta tara, ca sunt aproape decis sa plec , ca nu se mai poate trai decent aici!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei