Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 sep 2012 - Anul XVII, nr. 220 (5125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 20 – 26 septembrie

Lecţii gratuite de dans, la Iulius Mall

Ritmul muzicii îi îndeamnă pe cei micisă participe la lecţiile gratuite de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot. Dansurile de societate pentru prichindei se pot învăţa în fiecare zi de luni,miercuri şivineri, începând cu ora18.00, în sala Boomdance de la etajul Iulius Mall.

 

Back to school

Săptămâna aceasta continuă pregătirea pentru noul an şcolar. Până pe 24 septembrie, Iulius Mall Suceava îşi răsplăteşte fanii de pe Facebook în campania „Back to school”. Premii constând în vouchere de 50 de lei valabile în magazinul Louise şi pachete cu rechizite şcolare vor putea intra în posesia celor care postează pe pagina de Facebook a Iulius Mall Suceava o fotografie de când erau şcolari sau liceeni. Cele mai votate fotografii vor fi şi cele câştigătoare.

 

„Şcolăreşti la Cărtureşti”

Până pe 30 septembrie, „Şcolăreşti la Cărtureşti”. Târgul cu tot ce-ţi trebuie la şcoală este dedicat în special părinţilor, care pot alege dintr-o gamă variată de rechizite pentru preşcolari şi şcolari, fiind organizat la Librăria Cărtureşti. Cumpărăturile care depăşesc 100 de lei vor fi răsplătite cu un discount în valoare de 10%.

 

Expoziţie

Publicul sucevean amator de pictură poate admira cele 20 de uleiuri pe pânză, reprezentând flori şi peisaje, expuse la Iulius Mall de pictorul Dan Nucu Nistor. Artistul este membru fondator al Cenaclului plastic „Ion Irimescu” din Rădăuţi şi membru al Societăţii Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina. Expoziţia de pictură Dan Nucu Nistor va putea fi admirată până pe 31 octombrie.

 

Târgul de Handmade, la parterul Iulius Mall

Între 21 şi 23 septembrie, la parterul Iulius Mall are loc Târgul de Handmade. Astfel, cei care au dat frâu liber imaginaţiei îşi pot pune îndemânarea şi munca în valoare, iar cei care apreciază lucrurile unicat vor găsi locul perfect de unde să le achiziţioneze.

 

Teatru de păpuşi

De pe 23 septembrie reîncepe teatrul de păpuşi la Iulius Mall. Duminică, de la ora 12.00, în zona Kidsland, va fi montată o piesă semnată de Fraţii Grimm, „Rumpelstiltskin”, nou-introdusă în portofoliul de spectacole al Teatrului de Păpuşi „Puppet”, urmând şi alte piese îndrăgite.

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toţi copiii, în fiecare weekend al lunii septembrie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de Şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Expoziţie de fotografie - Tinovul Poiana Stampei

În perioada 19 - 26 septembrie, Galleria Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia de fotografie Tinovul Poiana Stampei, fotografii semnate de Bogdan Curic şi ArTiStul.

Expoziţia face parte dintr-un proiect iniţiat de Ştefan Macedon Gheorghiţă (ArTiStul) şi are ca scop mediatizarea prin intermediul artei fotografice a tuturor rezervaţiilor naturale din judeţ.

 

Cursuri de Zumba, la Zumba Loca Suceava

Pe parcursul lunii septembrie, Galleria Suceava vă invită să luaţi parte la cursurile de Zumba, predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marţi, joi şi vineri, de la ora 20.00. Relaţii la telefon 0745 996 356.

 

Cumperi de 200 de lei şi primeşti cadou 50 de lei!

În perioada 21 - 30 septembrie, Galleria Suceava, în parteneriat cu Penny Market şi Eponge Fashion Paris, vă invită să luaţi parte la campania promoţională "Cumperi de 200 de lei şi primeşti cadou 50 de lei!". Promoţia este valabilă zilnic pentru primii 25 de clienţi ai magazinului Penny Market, situat la parterul complexului comercial şi care achiziţionează produse de minim 200 de lei. Aceştia vor primi cadou un voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei, vocher ce poate fi utilizat în magazinul Eponge Fashion Paris din acelaşi complex comercial.

 

Maratonul Foto, ediţia a IV-a, la Shopping City

Ai un aparat foto? Vrei să îţi demonstrezi talentul fotografic? Atunci vino la “Clubul Artelor Vizuale” din Shopping City Suceava şi participă la a treia ediţie a Maratonului Foto. Sâmbătă, 22 septembrie, începând cu ora 10:00, se vor extrage pe loc cele şase teme, iar duminică, 23 septembrie,la ora 16:00, are loc premierea câştigătorilor. Premiile, în valoare de 2.100 de lei, sunt oferitede Shopping City Suceava. Punctul de plecare (în care se primesc şi temele maratonului) este Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava, iar după primirea temelor aveţi la dispoziţie opt ore pentru a realiza fotografiile şi pentru a vă întoarce să predaţi cele şase fotografii. Locaţia pozelor poate fi în orice zonă a oraşului, cu condiţia să fie pe temele primite. Înscrierile se fac pe adresa de e-mail “fotomaraton@depestrada.ro”. Trebuie să conţină numele complet şi vârsta, iar în urma e-mail-ului veţi primi un număr de înregistrare pe baza căruia, în ziua de 22 septembrie, veţi primi un ecuson de participare. Data limită pentru înscrieri este 22 septembrie.

 

Joi, 20 septembrie

Petrecere la Padrino

Începând cu ora 22:30, te invităm la Vestul Sălbatic. La două shot-uri de Four Roses comandate primeşti unul gratuit din partea casei. Seară studenţească - reducere 15% după ora 24.00. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 21 septembrie

„Arta orfevrăriei între gotic şi baroc”

Muzeul de Istorie Suceava prezintă, în intervalul 21 septembrie - 10 octombrie a.c., expoziţia cu genericul „Arta orfevrăriei între gotic şi baroc”. Expoziţia, care aduce la Suceava capodopere din tezaurul Muzeului Naţional Brukenthal Sibiu, etalează obiecte de artă decorativă cultică, piese din sec. XIV - XV realizate în atelierele austriece, germane sau din arealul transilvănean.

Valoarea totală a obiectelor (vase liturgice, vase pentru păstrarea uleiurilor sfinţite, potire, pahare, vase de împărtăşanie, căni, fructiere, zaharniţe, cafetiere, bomboniere...) este de circa 1,5 milioane de euro, plata asigurării fiind acoperită în cea mai mare parte din sponsorizări. Deschiderea expoziţiei este programată pentru mâine, la ora 14:00.

 

Spectacol caritabil, la Casa de Cultură

Începând cu ora 18:00, fundaţia FARA te invită la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava la un spectacol folcloric de caritate cu Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu”. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

 

„Supozitoare cu Trotil”, la Padrino

De când nu ai mai râs cu poftă? Padrino te invită mâine la o nouă porţie de râs cu Doru Octavian Dumitru. Vino să începi weekendul cu gura până la urechi! Doru Octavian Dumitru îţi aduce "Supozitoare cu Trotil" la Padrino. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 22 septembrie

Sport

Rugby, Divizia Naţională, ora 10.00, stadion Unirea

CSM Suceava - Stejarul Buzău

Handbal, Liga Naţională, ora 11.00, sala LPS

CS Universitatea Suceava - Potaissa Turda

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Teatrul pentru copii și tineret "Vasilache" din Botoșani va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Poveste cu Scufița Roșie". Durata spectacolului va fi de 50 de minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani.

 

Discoteca de altădată

Începând cu ora 21:00, Del’Iri Pub Suceava te invită la Discoteca de altădată.

 

Campionat de table

Începând cu ora 19:00, Club V Suceava te invită la un campionat de table.

 

Pit Stop, diagnosticare auto gratuită, în parcarea Shopping City

Între orele 09:00 şi 18:00, în parcarea Shopping City Suceava, se va desfăşura campania de creştere a siguranţei în trafic Pit Stop, iniţiată de Auto Net, în parteneriat cu Auto Naharneac şi Operaţional Auto Service. În cadrul campaniei vor fi efectuate gratuit verificări ale sistemelor de siguranţă a autovehiculelor (sistem de frânare, amortizoare, sistem de iluminat etc.). Fiecare testare durează aproximativ 5 minute, iar la sfârşitul verificărilor specialiştii Auto Check Center, asistaţi de reprezentanţii unităţilor service auto partenere Auto Naharneac şi Operaţional Auto Service, vor oferi tuturor automobiliştilor detalii despre starea tehnică a autovehiculelor. Cei prezenţi vor primi consiliere gratuită şi oferte pentru remedierea defectelor la maşinile testate.

 

Distracţie maximă la Padrino

Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino! Distracţie maximă pe hit-urile mixate de DJ Verony. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Duminică, 23 septembrie

Mini-discotecă, la Iulius Mall

Pentru a-şi pune în valoare deprinderile ritmice, copiii sunt invitaţi la Mini-discotecă. În fiecare duminică, notele muzicale vor garanta distracţia copiilor veniţi în zona KidsLand din Iulius Mall. Mini-discoteca începe de la ora17.00, când mascota Rocco va da startul petrecerii, invitând copiii să danseze, să cânte şi să participe la concursuri cu multe premii atractive.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1154 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei