Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 sep 2012 - Anul XVII, nr. 220 (5125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Şase minori, la plimbare prin oraş cu o maşină furată de doi dintre ei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi adolescenţi în vârstă de 16, respectiv 17 ani, au furat o maşină, au luat cu ei patru amici, şi aceştia minori, şi s-au plimbat prin municipiul Suceava, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Plimbarea plină de adrenalină s-a terminat brusc, după ce unul dintre minorii care s-au urcat la volan a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu maşina în gardul unei case.

 

Maşina reclamată ca furată, găsită abandonată câteva străzi mai încolo

Aventura penală a celor şase minori s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, atunci când doi dintre ei, Răzvan G., de 16 ani, şi Gheorghe P., de 17 ani, au sustras de pe strada Gării din municipiul Suceava un autoturism Dacia Papuc.

Alertaţi de proprietar o zi mai târziu, poliţiştii au găsit maşina abandonată în gardul unui imobil de pe strada Mitocelului.

“O porţiune de 6 metri de gard din tablă ondulată este distrusă şi autoturismul este avariat în partea din faţă”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

În urma cercetărilor, judiciariştii de la Furturi Auto au dat de urma celor doi minori şi au aflat de la aceştia că au deschis Dacia Papuc cu o cheie de la un alt autoturism, au pornit-o pe direct şi au condus pe rând prin oraş.

Pe drum au luat cu ei patru minori, prieteni de-ai lor, care au fost identificaţi de poliţişti şi au declarat că nu au participat la deschiderea şi pornirea maşinii, ci doar au fost în interior în calitate de pasageri.

În aceste condiţii, poliţiştii au dispus începerea urmăririi penale faţă de Răzvan G. şi Gheorghe P., pentru trei infracţiuni: furt calificat, conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului, ca urmare a comiterii unei infracţiuni.

Minorul în vârstă de 17 ani, cel care se afla la volan în momentul în care a intrat cu maşina în gard, şi-a luat angajamentul să achite părţilor vătămate contravaloarea prejudiciului cauzat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase minori, la plimbare prin oraş cu o maşină furată de doi dintre ei.
 Vizualizări articol: 1488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şase minori, la plimbare prin oraş cu o maşină furată de doi dintre ei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei