Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 sep 2012 - Anul XVII, nr. 220 (5125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Cornu Luncii

Comemorarea eroului Ioan Grosaru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia Naţională „Cultul Eroilor” comemorează, împreună cu Primăria comunei Cornu Luncii şi Biserica din satul Păiseni, cinci ani de la plecarea dintre noi a sublocotenentului post-mortem Ioan Grosaru, care şi-a pierdut viaţa în teatrul de operaţii din Irak.

Aşa cum am aflat de la maistru militar principal (r) Dumitru Davidel, prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale „Cultul Eroilor”, comemorarea eroului Ioan Grosaru se va desfăşura în satul Păiseni, comuna Cornu Luncii, în ziua de 21 septembrie, ora 13,00. Alături de familia eroului, printre cei care se vor afla la mormântul lui Ioan Grosaru se numără comandantul Brigăzii „Scorpionii Roşii” şi comandantul Batalionului 32 „Mircea” din Timişoara, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Suceava şi ai Centrului Militar Suceava, locotenent – colonel Elena Popescu - şef de cabinet al Ministrului Apărării Naţionale, generalul – maior Zaharia Cojocaru - preşedintele Uniunii Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere Suceava, reprezentanţi ai primăriilor din Fălticeni şi Cornu Luncii şi elevi ai unităţilor de învăţământ din Cornu Luncii, care vor susţine un program artistic adecvat evenimentului.

Garda la monument va fi asigurată de elevi jandarmi de la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni.

Sublocotenentul (pm) Ioan Grosaru a căzut la datorie pe 21 septembrie 2007, în teatrul de operaţii din Irak, în timp ce executa o misiune de patrulare, TAB-ul în care se afla trecând peste un dispozitiv explozibil improvizat. A fost decorat cu Ordinul National "Steaua României " în grad de Cavaler pentru militari, cu însemn de război.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comemorarea eroului Ioan Grosaru.
 Vizualizări articol: 722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Comemorarea eroului Ioan Grosaru5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oups trimis de
(20 sep 2012, 19:23:40
pentru o secunda am crezut c-a raposat grosaru grosolanu marele italian de suceava tata lu executoru cu maserati,fara maserati si mai nou iar cu maserati

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei