Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 sep 2012 - Anul XVII, nr. 220 (5125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Învăţământ

Sala de sport de la Şcoala Nr.3 a fost modernizată prin grija primarului Olărean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Modernizarea procesului de învăţământ din municipiu nu a rămas doar o promisiune făcută de primarul rădăuţean, Aurel Olărean, la începutul celui de-al doilea mandat, cea mai recentă mărturie în acest sens fiind legată de sala de sport de la Şcoala Nr.3 „Mihai Eminescu” din localitate.

Mai precis, la începutul săptămânii viitoare, sala de sport de la unitatea de învăţământ amintită mai sus va fi inaugurată, după ce şi-a schimbat „look-ul”, ca urmare a unui „tratament” de cosmetizare iniţiat de primăria locală. Cei circa opt sute de copii de la unitatea de învăţământ rădăuţeană îşi vor putea desfăşura orele de educaţie fizică şi sport într-un spaţiu modernizat în totalitate, după ce au fost finalizate lucrările pentru înlocuirea pardoselii vechi, cât şi cele de modernizare a aparatelor pentru gimnastică. „La sala de sport de la Şcoala nr.3 <Mihai Eminescu> s-au finalizat lucrările pentru schimbarea pardoselii vechi, pentru că anterior nu mai erau condiţii optime pentru desfăşurarea activităţilor sportive. S-a decis schimbarea în totalitate a pardoselii, inclusiv înlocuirea grinzilor de susţinere. Pardoseala a fost realizată din grinzi lamelare realizate la cald, ceea ce înseamnă un plus de rezistenţă la şocuri şi o durată de utilizare mai îndelungată. În acelaşi timp sala de sport a fost igienizată, tavanele şi pereţii au fost văruiţi şi zugrăviţi, iar aparatele de gimnastică au fost reparate şi modernizate”, a declarat inginerul Igo Koffler, directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Rădăuţi.

 

Olărean: Mi-am propus ca şi în actualul mandat să pun un accent deosebit pe modernizarea şcolilor din municipiu

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, spune că modernizarea unităţilor de învăţământ va rămâne una dintre priorităţile sale.

„Modernizarea şcolilor rămâne una dintre priorităţile mele. Condiţiile în care se desfăşoară procesul de învăţământ din municipiu au fost, în permanenţă, în atenţia mea. Şcoala cu clasele I-VIII Nr.3 <Mihai Eminescu> este una dintre unităţile locale de învăţământ cu rezultate foarte bune, inclusiv pe latura sportivă. Am decis să facem un efort şi să modernizăm această sală de sport, tocmai pentru a crea condiţii optime celor mai tineri cetăţeni ai municipiului. Mi-am propus ca şi în actualul mandat, la fel ca şi în primul, să pun un accent deosebit pe modernizarea şcolilor din municipiu”, a declarat Aurel Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sala de sport de la Şcoala Nr.3 a fost modernizată prin grija primarului Olărean.
 Vizualizări articol: 1215 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Sala de sport de la Şcoala Nr.3 a fost modernizată prin grija primarului Olărean3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei