Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 sep 2012 - Anul XVII, nr. 220 (5125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Economic

Marelvi lansează noua gamă de aparate electrocasnice Liebherr şi ţinteşte o creştere de 10% a veniturilor în 2012

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania suceveană Marelvi, lider în distribuţia de electrocasnice în România, lansează, în parteneriat cu Liebherr, o nouă gamă de produse electroasnice: frigidere, combine frigorifice, vitrine de vinuri şi humidoare. Noile produse încorporează tehnologia BioFresh, o soluţie unică, patentată de către Liebherr, care adaptează şi controlează atât temperatura, cât şi nivelul de umiditate din interiorul aparatului frigorific. De precizat că datorită beneficiilor oferite de BioFresh, doctorul nutriţionist Mihaela Bilic a susţinut importanţa conservării alimentelor la o temperatură corectă.

Potrivit reprezentanţilor companiei Marelvi, de cele mai multe ori, alimentele proaspete achiziţionate nu sunt consumate în aceeaşi zi, prospeţimea fiind unul dintre cei mai importanţi factori care influenţează valoarea nutriţională a alimentelor. Astfel, pentru o prospeţime de lungă durată a alimentelor, şi implicit o alimentaţie sănătoasă, Liebherr a creat BioFresh, o tehnologie care menţine temperatura produselor puţin peste 0°C, folosind compartimente cu temperatură diferenţiată, în funcţie de specificul produselor stocate. În aceste condiţii, fiecare sector poate fi folosit individual şi poate menţine o umiditate ideală. De asemenea, HydroSafe este funcţia care permite o  umiditate ridicată, iar DrySafes facilitatea pentru umiditate scăzută, ambele compunând o soluţie de stocare versatilă.

 

Marelvi ţinteşte majorarea veniturilor

Pe de altă parte, directorul adjunct al Marelvi, Daniela Bîzgan, a anunţat că această companie îşi propune pentru acest an o cifră de afaceri de 40 milioane euro, care ar însemna o creştere de aproximativ 10% comparativ cu anul 2011.  

Ea a adăugat că în prima jumătate a acestui an, Marelvi a înregistrat un rulaj similar cu cel din primele şase luni ale anului trecut, iar lunile iulie şi august au adus o creştere de 18 % comparativ cu aceeaşi perioadă din 2011.

„Compania mizează anul acesta pe creşterea cererii pentru produsele premium, dar şi a celei pentru zona de electrocasnice încorporabile. Având parteneriate solide în zona de retail şi a producătorilor de mobilier pentru aparate încorporabile, ne propunem anul acesta o creştere a cifrei de afaceri cu 10% comparativ cu anul trecut, până la 40 milioane euro. Nevoia clienţilor de îmbunătăţire a confortului personal a depăşit reticenţa de a investi în utilarea locuinţelor manifestată începând cu 2009. Mizăm pe o creştere a cererii produselor de înaltă tehnologie şi a electrocasnicelor încorporabile”, a declarat Daniela Bîzgan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marelvi lansează noua gamă de aparate electrocasnice Liebherr şi ţinteşte o creştere de 10% a veniturilor în 2012.
 Vizualizări articol: 2020 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Marelvi lansează noua gamă de aparate electrocasnice Liebherr şi ţinteşte o creştere de 10% a veniturilor în 20124.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Superb trimis de
(20 sep 2012, 13:17:23
Cu asemenea directoare frumusica ar trebui sa dubleze vanzarile Marelvi
2.   Aha trimis de
(20 sep 2012, 14:42:20
Daniela Bizgan e de fapt una din ficele casatorite a patronului...
3.   * trimis de
(20 sep 2012, 15:37:44
Marelvi Electronics e băgat adânc în priză
Marelvi Construct e deconectat !!! de ce ?
"ciudat".Unu' nu-i , dar celălalt e-n mare Criză
uite ! d-asta capitalismu' băsist mi-e limpede !!!

în budana asta prăfuită numită Suceava
în care hingherii capitalismului odios s-au priponit
un "manager"dă totu' unei jumătăţi iar celeilalte pleava
cum să-i arătăm ăstuia respectul cuvenit ???

4.   Cu ce bani? trimis de
(20 sep 2012, 16:13:45
Tehnologiile noi sau (noi sunt pentru noi) ar dori fiecare,tot la fel si un loc de munca mai bine platit.Poate isi aduce aminte si abcd cate intreprinderi erau in Suceava sau in judet si cand au fost distruse.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei