Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 sep 2012 - Anul XVII, nr. 220 (5125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PSD Suceava şi-a stabilit candidaţii din cinci colegii

Joi, 20 Septembrie 2012 (19:01:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Biroul Permanent Judeţean al PSD Suceava a aprobat în şedinţa de joi candidaturile a cinci social-democraţi pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012. Pentru Senat, până în momentul de faţă a fost stabilită candidatura lui Ovidiu Donţu în Colegiul nr. 2 Fălticeni. De asemenea, au fost definitivate candidaturile în patru colegii pentru Camera Deputaţilor. Este vorba despre candidatura lui Gavril Mîrza în Colegiul nr. 3 Cajvana, a lui Eugen Uricec în Colegiul nr. 4 Fălticeni, a lui Ioan Stan în Colegiul nr. 5 (Dolhasca – Mălini) şi a lui Eugen Bejinariu în Colegiul nr. 8 Siret.

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că persoanele care vor candida în celelalte trei colegii care au revenit social-democraţilor suceveni în cadrul negocierilor din cadrul USL urmează să fie stabilite în şedinţa de la sfârşitul săptămânii viitoare a Biroului Permanent Judeţean. Este vorba despre colegiile de Senat din Suceava şi din zona de munte a judeţului, precum şi de colegiul pentru Camera Deputaţilor nr. 7 – Vicov – Putna. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava şi-a stabilit candidaţii din cinci colegii.
 Vizualizări articol: 1542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD Suceava şi-a stabilit candidaţii din cinci colegii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bani ciuciu, viata tot mai grea. trimis de
(20 sep 2012, 20:50:56
Fripturisti cu totii, nu luati mai mult de 40% in iarna, deja aveti derapaje in administratie si nu uitati ca iarna nu-i ca vara. Mai bine era sa fi dizolvat parlamentu-n vara si suspendat pe base-n iarna. Lacomia banilor si a traiului dulce va intuneca mintile. Nu stiti ce e aia munca.
2.   La munca.... trimis de
(20 sep 2012, 21:30:49
Poate va mai treziti trantorilor si va mai apucati si voi de munca....ca pana acum ati fost buni numai la criticat, v-ati bagat in seama cu proiectele lui Flutur, iar acum nu mai stiti cum sa va impartiti locurile pt cascaval. Sa va fie rusine! pardon, ca nu stiti ce-i aia....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei