Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 sep 2012 - Anul XVII, nr. 217 (5122)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări poliţie

Trei accidente rutiere grave, comise de şoferi care au fugit apoi de la faţa locului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei conducători auto care au provocat accidente rutiere grave în weekend au fugit de la faţa locului, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

 

A dat cu maşina peste un copil, după care a dispărut în noapte

Vineri seară, în jurul orei 23:00, pe raza oraşului Cajvana, un minor în vârstă de 13 ani a fost lovit de o maşină al cărei conducător a fugit de la faţa locului. Minorul a fost transportat la spital, unde a fost internat în secţia de Chirurgie Infantilă cu fractură la piciorul drept.

Poliţiştii au reuşit să dea de urma maşinii implicate în accident, după ce una dintre oglinzile retrovizoare s-a rupt şi a rămas la locul evenimentului rutier. Autoturismul era parcat în faţa casei unui tânăr de 23 de ani, Vasile B., care a recunoscut că, deşi nu are permis şi era şi sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a urcat la volan şi a dat cu maşina peste copil. Le-a spus poliţiştilor că a plecat de la locul accidentului întrucât a crezut că nu e nimic grav.

Tânărul cu pricina a declarat că era aşa de beat că nu îşi mai aminteşte mare lucru.

“În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

 

Mergea pe lângă căruţă şi a fost lovit de o maşină

Al doilea accident cu fugă de la faţa locului s-a petrecut sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 8:30, pe raza comunei Sadova. Victima, Valentin N., de 32 de ani, mergea pe jos, pe lângă un atelaj hipo încărcat cu piatră, tras de un tractor, când a fost acroşat de un autoturism, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers.

Șoferul vinovat a încetinit iniţial, însă şi-a continuat apoi drumul, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Bărbatul lovit de maşină a fost dus cu o ambulanţă la spital, unde a fost diagnosticat cu fractură la gamba dreaptă.

“S-au dispus măsuri pentru identificarea autoturismului şi a conducătorului auto care a părăsit locul producerii accidentului”, precizează poliţia.

 

Victima, la spital în stare gravă, şoferul, neidentificat

Poliţiştii încearcă să dea şi de urma unui conducător auto care, duminică dimineaţă, în jurul orei 2:45, pe DN 17, în satul Podu Coşnei, comuna Coşna, a accidentat grav un tânăr în vârstă de 27 de ani, Ioan Z., din comuna Zamostea.

“În timp ce se deplasa pe jos, pe partea stângă a drumului, a fost acroşat de un autoturism ce se deplasa din sens opus, care, după producerea impactului, şi-a continuat deplasarea, părăsind locul faptei”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

Ioan Z. a fost internat la spital cu traumatism cranio-cerebral, traumatism abdominal, fractură femur drept.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei accidente rutiere grave, comise de şoferi care au fugit apoi de la faţa locului.
 Vizualizări articol: 855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei accidente rutiere grave, comise de şoferi care au fugit apoi de la faţa locului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei