Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 sep 2012 - Anul XVII, nr. 215 (5120)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Decizie AGA

Nistor Tătar a fost revocat din funcţia de director general al SC Servicii Comunale SA Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nistor Tătar nu mai îndeplineşte calitatea de director general la SC Servicii Comunale SA Rădăuţi, după ce ieri seară a fost revocat din funcţie printr-o Hotărâre a Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) de la această unitate, după o şedinţă de circa patru ore.

În acelaşi timp, AGA a mai hotărât rezilierea actului adiţional din anul 2011 la contractul de mandat, act prin care contractul de mandat fusese prelungit cu patru ani, cât şi încetarea contractului pentru funcţia de director general la SC Servicii Comunale.

Tot ieri a fost revocat dreptul de semnătură în bancă pentru ordine de plată, bilete la ordin, cecuri, contracte, trageri de credite, a situaţiilor contabile, a contractelor pe care le încheie societatea, pentru Tătar, cât şi pentru alţi trei salariaţi cu funcţie de decizie.

Articolul 4 din Hotărâre prevede ca de la 13 septembrie Nistor Tătar să îşi reia postul avut anterior numirii în funcţia de director general, şi anume, şef formaţie termoficare în cadrul societăţii.

AGAl-a numit în funcţia de director general interimar pe Romeo Reuţu, cu drepturile salariale conferite de legile în vigoare şi potrivit hotărârilor AGA, cu toate drepturile salariale şi beneficiile avute de fostul director general.

„Domnul Romeo Răuţu va îndeplini funcţia de director general al SC Servicii Comunale SA Rădăuţi până la numirea membrilor noului Consiliu de Administraţie, urmând să fie  organizat un concurs pentru ocuparea postului de director general cu mandat potrivit Legii 31/1990, OUG 109/2011, Legii 1/1990”, se mai arată în Hotărâre.

În documentul emis ieri de Adunarea Generală a Acţionarilor se mai arată că „având în vedere faptul că domnul Nistor Tătar a încălcat prevederile contractuale şi ale OUG 109/2011 în timpul exercitării mandatului de director general se decide pornirea acţiunii în justiţie în răspundere (prev. de art.155 din Legea 31/1990) împotriva domnului Nistor Tătar pentru nerespectarea prevederilor contractuale şi legale prevăzute în OUG 109/2011, Legea 15/1990, Legea 31/1990, urmând să fie răspunzător de eventualele prejudicii care vor fi găsite în urma efectuării auditului financiar extern”.

Potrivit articolului 7 din Hotărâre, încetează dispoziţiile privitoare la administrarea SC Servicii Comunale SA atribuite domnului Nistor Tătar, însă Tătar rămâne răspunzător  de modalitatea în care şi-a îndeplinit mandatul avut anterior până la descărcarea de gestiune anuală pe bază de bilanţ.

Noul director general interimar de la SC Servicii Comunale SA, Romeo Răuţu, are 43 de ani, este căsătorit şi are un copil. Răuţu este absolvent de Drept şi până acum a îndeplinit funcţia de şef compartiment Evidenţa Persoanelor şi Dispecerat din cadrul Poliţiei Locale Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nistor Tătar a fost revocat din funcţia de director general al SC Servicii Comunale SA Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 896 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Nistor Tătar a fost revocat din funcţia de director general al SC Servicii Comunale SA Rădăuţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   WOW trimis de
(14 sep 2012, 12:11:09
A scapat in sfarsit orasul de securistocumunist.
1.1  RE: WOW trimis de
(14 sep 2012, 12:34:01
Mananci la troaca!
1.2  RE: WOW trimis de
(14 sep 2012, 13:05:34
E parerea mea, obiectiva. Daca nu esti de acord cu ea nu cred ca e nevoie sa ma injuri. Asa ti-ai aratat fata de taran (si nu ma refer la ala care munceste pamantul).
2.   Ai-a pus lingatorul de papuci! trimis de
(14 sep 2012, 12:32:51
A ajuns Radautiul la mana unui parvenit care in sfarsit poate face ce vrea cu singura societete in care nu reusise sa-si bage ghiarele! Acum l-a pus pe unul care era mare sef la gardieni si fata in casa la oly, cu studii pe o lada de bere, manager la o societate de care depinde incalzirea orasului! Intr-un an falimenteaza societate si o cumpara oly parvenitul, prin interpusi, pe 3 lei! Daca nu o vinde la fier vechi cum a vandut fabrica de covoare de la Siret si Bucovina tex o sa mareasca pretul la caldura de 10 ori! Bravo celor care l-au votat!
3.   In sfarsit... trimis de
(14 sep 2012, 12:45:47
De falimentat nu cred ca are cum sa falimenteze societatea Servicii Comunale, poate doar daca toata populatia ar ramane restanta la plata intretinerii. Cu Tatar disparut de la conducere, nu cred ca vor mai exista razboiaele care au fost pana acum, cu facturi umflate de Tatar pe care Olarean refuza sa le plateasca, iar in acest fel vor intra totusi niste bani in contul Comunalelor. Iar de vandut la fier vechi, ma indoiesc, orasul il va linsa daca numai s-ar auzi un astfel de zvon..mai ales ca vine iarna. Deci nu cred ca va fi cazul.
4.   Xxx trimis de
(14 sep 2012, 14:55:37
IN SFARSIT A SCAPAT ORASUL DE tatar .Nu mai exista nici o scuza acum daca curatenia ,iluminatul ,caldura nu vor functiona in mod corespunzator.
5.   * trimis de
(14 sep 2012, 15:23:08
Lacrimile ?! nu , n-ajută ! să te agiţi ?! nici măcar un pic
Falsul ,ambalat în zâmbet,îţi “citeşte” viitorul
Cum crezi că(-ţi) va fi mâine când azi cazi ca un popic ?
Când cadâna favorită a prezentului e toporul ?!

Jobenu-i gol . Niciun iepure nu-i mai de scos
Magicianu’ are pântecariţă şi-i retras ( în umbră )
NU MAI MERGE TREABA ! şi nu că nu-i norocos
Ci fiindcă perspectiva i-a devenit mult prea sumbră

Trăim în mituri şi prejudecăţi . Încă trăim !
Coeficientul de speranţă e-n scădere … vertiginoasă
Nu ştim ce-i mai întâi de făcut . Nu ştim !!!
Nu mai ştim nici măcar UNDE E … “ACASĂ”
***
Am o durere cât toată dimensiunea intergalactică
Căci “level of trai” (ne) infectează până şi penicilina
Să ieşim din rahat nu vrem ( n-avem nicio tactică )
Ne consumăm energia pentru-a “găsi” A CUI E VINA

6.   Cred ca este normal ! trimis de
(14 sep 2012, 17:15:48
Viitorul ne va dezvalui cine a avut dreptate in scandalul arhicunoscut . Sunt curios si in acela-si timp interesat sa aflu daca scandalul respectiv a fost provocat din ratiuni politice , sau are temeiuri financiare .Nu sunt fan nici unei parti insa sunt fanul propriului buzunar . Voi constata daca ceva se va imbunatati sau se va inrautati in viitor , si abia atunci o sa pot trage o concluzie despre cine a avut dreptate in scandalul petrecut .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei