Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 sep 2012 - Anul XVII, nr. 215 (5120)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Distracţie cu Bonux

Superconcert Andra în parcarea Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fanii îndrăgitei cântăreţe Andra, dar şi cei veniţi ocazional la cumpărături la magazinele din Shopping City Suceava au avut plăcuta surpriză de a asista miercuri seara, în parcarea centrului comercial, la un superconcert al artistei, care a reuşit să fie pe placul tuturor, cântând de la muzică pop, R&B sau clubbing house, până la muzică populară.

Concertul Andrei a făcut parte din campania naţională “Serbările parfumate Bonux”, organizatorii având pregătite pentru cei prezenţi o mulţime de premii constând în  pachete de detergent Bonux, coliere, ghivece de flori şi multe alte surprize.

Evenimentul din parcarea Shopping City Suceava a atras aproximativ o mie de spectatori care, timp de aproape o oră, au cântat alături de Andra, care a venit însoţită de trei dansatoare îmbrăcate cu colanţi ce imitau pielea unor feline, mai exact a jaguarului.

Admiratorii Andrei au putut asculta live îndrăgite melodii din repertoriul său, precum “Vreau sărutarea ta”, „Doar o clipă”, „Dragostea rămâne”, dar şi cele mai noi melodii ale cântăreţei - „What about us” şi „ Telephone”.

La cererea publicului, Andra a revenit pe scenă, interpretând îndrăgite melodii de muzică populară, dar nu a ratat ocazia de a stârni interesul fanilor, cântând un scurt refren din noua sa melodie pe care o va lansa săptămâna viitoare, la emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Pe toată perioada evenimentului, dar şi după concert, magazinele din Shopping City Suceava au avut pregătite reduceri şi oferte speciale, preţurile fiind reduse chiar şi cu 70%, încât, conform reprezentanţilor Shopping City Suceava, fluxul de cumpărători a crescut semnificativ, ajungând la nivelul celui din zilele de sfârşit de săptămână.

După Suceava, Andra şi-a continuat seria de concerte din cadrul campaniei Bonux la Iaşi, urmând ca la finele lunii septembrie să ajungă la Baia Mare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Superconcert Andra în parcarea Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Superconcert Andra în parcarea Shopping City Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei