Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 sep 2012 - Anul XVII, nr. 215 (5120)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Concert

“Simfonii de toamnă”, în aer liber

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Filarmonica din Botoşani a susţinut aseară, începând cu ora 19:30, un concert în aer liber, în faţa Palatului Administrativ din municipiul Suceava.

 

„Un dar oferit comunităţii sucevene...”

Evenimentul a fost organizat de Clubul Rotary Suceava - Bucovina cu sprijinul Primăriei Suceava şi al Consiliului Judeţean, cu suportul oferit de Calcarul Pojorâta, Doxar, Nordica Pavimente, Aquarius, AC Mobile, Defel Com, Fan Courier, Rekord Sound, Grupul Editorial & Tipografia „Muşatinii” Suceava, Aqua Carpatica şi Conacul Domnesc.

Concertul, care a prezentat lucrări muzicale din repertoriul clasic sub bagheta dirijorului Liviu Buiuc, a fost, aşa cum a spus la deschidere Adriana Zgabei, preşedintele pentru acest al Clubului Rotary Suceava - Bucovina, „un dar oferit comunităţii sucevene şi voluntarilor care au participat la acţiunile caritabile desfăşurare în cei peste zece ani de existenţă”.

 

La concert au asistat peste 1.500 de persoane

La concertul pentru care s-a amenajat o scenă pe spaţiul carosabil (scenă amplasată într-un perimetru înconjurat cu un gard de protecţie) au asistat peste 1.500 de persoane.

Accesul în perimetrul împrejmuit a fost permis celor care au primit invitaţii (în limita celor 800 de locuri asigurate pe scaunele procurate de la o serie de instituţii publice şi de la firmele care au sprijinit manifestarea), dar numeroşi suceveni au urmărit spectacolul de pe trotuarul din Parcul Central, aflându-se în promenadă, stând în picioare sau ocupând băncile din faţa Bisericii Catolice şi a Muzeului de Ştiinţele Naturii.

 

Evenimentul a fost foarte apreciat de public

Au fost interpretate piese instrumentale compuse de Franz von Suppe (Uvertura operei „Cavaleria uşoară”), Georges Bizet („Aragoneza” şi „Toreadorii”, „Farandola” din Suita „Arleziana”), Antonin Dvorak (Dans slav nr. 8), Johan Strauss (polcile „Tren de plăcere”, „Cucul”, „Trisch-Trasch”, „La vânătoare”, „Annen” şi valsurile „Voci de primăvară” şi „Imperial” ), Josef Strauss (Polca „Jokey”), Jaques Offenbach (Can-can din Uvertura „Orfeu în Infern”), Gioachino Rossini (Uvertura operei „Wilhelm Tell”), Dimitri Şostakovici (Valsul II din Suita nr. 2), Johannes Brahms (Dans ungar nr. 5), Johann Strauss - tatăl (Marşul lui Radetzky). Evenimentul a fost foarte apreciat de publicul sucevean, care i-a răsplătit cu aplauze pe muzicienii filarmonicii botoşănene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Simfonii de toamnă”, în aer liber.
 Vizualizări articol: 1230 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 16 voturi
“Simfonii de toamnă”, în aer liber4.8516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Genul de primar se chiama crasma. trimis de
(14 sep 2012, 15:49:14
Si uite asa a ramas Suceava tara paiului. Nimeni nu poate nega o zona in care cultura a ajuns in secolul 18. primare, sa traiesti ca neuronii tai sunt ca la toti, pe duca. Traiasca Botosaniul, un oras civilizat, teatru, filamornica, caldura.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei