Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 sep 2012 - Anul XVII, nr. 210 (5115)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oferte

“Operaţiunea Ghiozdanul”, ediţia a II-a, organizată de Carrefour

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

“Operaţiunea Ghiozdanul” a ajuns la a doua ediţie şi face parte din strategia Carrefour de a oferi copiilor ajutor la început de an şcolar.

Cu acordul şi sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Carrefour desfăşoară o acţiune de amploare în toate şcolile din oraş, însumând peste 40 de clase şi peste 1.000 de elevi. Echipe de angajaţi Carrefour vor merge din şcoală în şcoală, vor intra în fiecare clasă I şi vor oferi elevilor mici cadouri. În plus, prin tragere la sorţi, câte trei elevi din fiecare clasă I vor primi câte un ghiozdan care să-i ajute să păşească cu încredere pragul şcolii.

„Este o acţiune de amploare, care sperăm să devină, asemenea altor proiecte Carrefour, care îi vizează pe elevi, o frumoasă tradiţie. Încercăm să facem din prima zi de şcoală a celor mici o zi pe care să şi-o amintească cu mare bucurie”, au declarat reprezentanţii Carrefour.

 

„Happy hour la Shopping City Suceava”

Hipermarketul Carrefour a pregătit cea mai variată gamă de rechizite şcolare. Părinţii vor putea achiziţiona la cele mai accesibile preţuri rechizite şi accesorii necesare pentru şcoală: ghiozdane, penare, caiete, stilouri, carioci, creioane, acuarele şi multe altele. Bineînţeles că anul şcolar trebuie început şi cu o garderobă pe măsură: vestă, pantaloni, tricou şi neapărat uniforma, sunt articolele vestimentare ce nu trebuie să lipsească de pe listă. Pentru a face mai uşoară goana cumpărăturilor pe ultima sută de metri înainte de începerea anului şcolar, Shopping City Suceava a pregătit o broşură cu cele mai bune oferte de Back to School. În plus, zilnic până pe 15 septembrie, în intervalul 16:00 - 18:00, este „Happy hour la Shopping City Suceava”. Toţi clienţii care, în acest interval, fac cumpărături de minim 120 lei cumulat din magazinele participante la campanie (Carrefour, Media Galaxy, New Yorker, Deichmann, Takko Fashion, Alexandria Librării, Vivo Kids, Benvenuti), se pot bucura de premiile instant Happy hour, şi anume ghiozdane cu rechizite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Operaţiunea Ghiozdanul”, ediţia a II-a, organizată de Carrefour.
 Vizualizări articol: 813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
“Operaţiunea Ghiozdanul”, ediţia a II-a, organizată de Carrefour5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei